Тук ще намерите класически външни тротоарни табели и А-бордове, стабилни плакатни стойки и атрактивни цифрови табели.
Затвори
Филтриране и сортиране

Външни тротоарни табели в точката на продажба

С добре поставена тротоарна табела бързо ще привлечете вниманието на клиенти и случайни минувачи към Вашите оферти. Точно затова тротоарните табели са толкова популярен рекламен метод.

Всички тези тротоарни табели функционират като т. нар. стопери и са оборудвани със свободно проектируеми или отпечатани плакати. Можете също така да пишете върху тях на ръка с подходящи химикалки за плакати или тебеширени маркери. Съответстващи защитни фолиа и комплекти черни дъски в стандартни формати ще намерите в категорията аксесоари.

Табелите може да видите на открито и закрито, пред магазини и кафенета, в ресторанти, бутици и много други малки и големи предприятия в сектора на търговията. Те са популярни и на корпоративни събития, изложби и събития от всякакъв вид.

Артикулите могат да се използват за различни цели. Те са подходящи, за да осведомят възможно най-много клиенти за кратко време или да ги информират за специални оферти. В допълнение, табелите могат да указват пътя, приветстват клиентите или да показват дневното меню. Всичко това както на закрито, така и на открито.

Особено при употреба на открито, тротоарните табели трябва да бъдат възможно най-здрави и устойчиви на атмосферни влияния. В същото време те трябва ясно и качествено да представят Вашата компания и рекламно послание.

Сред нашите артикули ще намерите различни начини, по които да реализирате своята презентация. Гамата ни е разделена на категории: A-бордове, ветроустойчиви табели, черни дъски и цифрови табели. 

Плакатни стойки на закрито и открито

Тротоарните табели и А-бордове са често срещани по улици и алеи. Te са перфектни като плакатни стойки. Плакатите се сменят бързо и са защитени с фолиа. За тази цел могат да се използват всички стандартни формати.

На тротоарните табели могат да се поместят стандартни размери плакати от A4 - A0. А-бордовете често са сгъваеми, така улесняват съхранението и не заемат много място. В допълнение, тъй като обикновено са изработени от алуминий, те са много леки и могат да се местят свободно. Така тротоарната табела винаги може да бъде поставена по възможно най-добрия начин за насърчаване на продажбите.

Истински бестселър е нашия А-борд за плакати с 32 мм профил. Изберете между заоблени или скосени ъгли и съответния формат на вложката и имате правилната стойка. Като допълнително оборудване може да се произведе подходящ хедър. Поставете плаката и сте готови!
тротоарна рекламна стойка
ветроустойчива плакатна стойка WindSign

Здрава ветроустойчива тротоарна табела 

Искате ли да поставите плакатна стойка навън за дълго? Няма проблем. Много от артикулите, включени в гамата, са устойчиви на вятър и лошо време.

Ветроустойчивите табели тип WindSign са не само водоустойчиви, но и издръжливи. Основата, която може да се пълни с вода или пясък, означава, че няма опасност от преобръщане.

Разгледайте нашата водоустойчива тротоарна рекламна табела "Seal". В този модел плакатите се държат от 2 залепващи повърхности за многократна употреба. Плакатите са снабдени с много здраво защитно фолио. Основата на тази стойка е снабдена с колелца и може да се напълни с вода или пясък.

В гамата ни можете също да откриете ветроустойчиви табели, подходящи за надписване, които са идеални за ежедневно променящи се оферти или менюта. Изберете стопера за клиенти „Madera“ с прозрачно покритие за оптимална защита на Вашите надписи.

Черни дъски

За разлика от ветроустойчивите табели, черните дъски са по-подходящи за употреба в сухи дни. Дъските придават естествен вид на Вашата презентация.

Върху дъските може да се пише с тебеширени маркери, които след това се почистват лесно. Това улеснява комуникирането на дневни менюта и краткосрочни промоции.

Черните дъски се предлагат в различни размери - както стандартни размери като A1 или A2, така и други. Поради ниското им тегло, те също са лесни за поставяне.
 
черна дъска А-борд с дървена рамка

Светеща реклама

Особено през зимните месеци не трябва да се фокусирате само върху рекламата през деня. Ако искате да рекламирате фирмата и продуктите си дори на тъмно, изберете един от нашите светещи продукти. Със светеща реклама имате възможност да се обърнете към още повече минувачи и да използвате Вашата табела денонощно.
Внимателно поставените светодиоди на нашите плакатни стойки не само светят в тъмното, но и отразяват рекламата Ви в най-добра светлина. Така Вашите послания са оптимално осветени денем и нощем. Освен различни светещи тотеми за външно ползване, ще намерите и популярните ветроустойчиви табели с LED осветление.
 

Разнообразни аксесоари

Разширете професионалния вид на табелите с висококачествени аксесоари. Стойките в нашата гама могат да бъдат допълнени с различни аксесоари за перфектен външен вид. Гамата от аксесоари помага да защитите, проектирате или допълните Вашата реклама.

За защита на плакатите в тротоарната табела, ние предлагаме много различни покривни фолиа. Тези защитни фолиа гарантират, че вложките няма да се замърсят или повредят. Тук ще намерите и резервни части за Вашите рекламни табели. За допълнителна защита има куфари за транспортиране.

В дизайна на тротоарната табела черните дъски отварят много възможности. Тук сте свободни да променяте дизайна с тебеширени маркери. Те се почистват лесно и можете да избирате между различни цветове и ширини на писалката. В гамата ни ще намерите и подходящи гъби за черна дъска. 

За да направите външния им вид перфектен, можете да избирате между различни аксесоари. Телените поставки за листовки поднасят рекламните Ви материали директно на клиента. Държачът се закача на пантата на А-борда отстрани.

Хедърът е друга опция за допълнение към Вашия тротоарен знак. Знакът може да бъде персонализиран със слоган или лого. Той се поставя в държача отгоре и привлича вниманието към табелата дори от разстояние.

Използвайте нашата продуктова гама и намерете подходящата тротоарна табела и аксесоари за Вашия бизнес.
 

Производство по поръчка

В нашия асортимент ще намерите голям брой висококачествени и разнообразни артикули. Предлагаме тротоарни табели за широк спектър от приложения. Открийте стойката, която Ви подхожда най-добре.

Ако правилната стойка не е налична, моля, уведомете ни. Ние сме производители на голяма част от тротоарните табели. Поради тази причина ще се радваме да получим Вашите запитвания относно специални дизайни за Вашия бизнес, местоположение или компания.

Затвори менюто
Нагоре