A-бордовете се използват предимно на открито. Атрактивните и здрави стойки с А-образна форма се поставят бързо и привличат вниманието от минувачите. В различни стандартни формати те са подходящи за информационни или рекламни цели. Научете повече за разнообразните възможности за външна реклама тук.
Затвори
Филтриране и сортиране

А-борд за гъвкава външна реклама

Различните форми на устойчивите на атмосферни влияния А-бордове предлагат отлични възможности за външна реклама. Благодарение на здравия си дизайн, бордовете могат да издържат на силен вятър и неблагоприятни атмосферни влияния. А-бордовете се поставят лесно и могат бързо да бъдат прибрани отново. Могат да се използват както дългосрочно, така и за кратко.

Освен всичко друго, плакатните стойки в стандартни фомати А могат да се използват като указателни табели, рекламни дисплеи или информационни знаци. Вниманието, което привличат може да насочите към Вашите менюта, оферти или различни информационни известия.

Като собственик не сте ограничени в начина, по който използвате пространството. Лесната смяна и обновяване на съдържание позволяват бързи корекции. Вашият рекламен носител бързо може да се превърне в указателна табела или информационен знак.

Представете стилно Вашите плакати и информация в А-бордовете. В допълнително предлаганите държачи за брошури можете да поставите и листовки отстрани на пантите. 

Нашите висококачествени А-бордове могат да бъдат отлично съобразени с Вашата област на приложение. Ветроустойчивите модели и стойките с хедър предлагат допълнителни визуални възможности за привличане на вниманието на минувачите.

Подходящите аксесоари към стойките ще добавят финален щрих на Вашата презентация. Флаерите дават на Вашите клиенти нещо, което да държат в ръце и което ще напомни за Вас, когато го намерят отново у дома или в чантата си.

Други аксесоари, като антирефлексните UV-защитни фолиа, предпазват Вашите вложки от външни влияния. Плакатите могат да бъдат премахнати непокътнати отвътре и да се използват отново. Така си спестявате допълнителни разходи и усилия.
 

Ефективна външна реклама дори в лошо време

Искате ли да рекламирате на открито по всяко време на годината? Почти всички тротоарни табели тук са устойчиви на атмосферни влияния като дъждовна вода и дори вятър. Плакатните стойки с водна основа са особено издържливи на силен вятър.

Тротоарните табели са комбинация от здрава алуминиева снап рамка и стабилна A-стойка. Това позволява стойката да бъде поставена сигурно върху подходящи повърхности. Сгъваемите А-бордове може да поставите по посока на минувачите в началото на работния ден. След това в края на деня просто сгънете стойките и ги приберете, за да спестите място.

Всички табели имат здрава основа, която осигурява сигурна стойка, независимо от дизайна на рамката. А-бордовете имат предимство по отношение на съхранението. Благодарение на функцията за сгъване те могат да се съхраняват плоски и по този начин спестяват място. Ако се появи гръмотевична буря например, те могат да се сгънат бързо и са лесни за транспортиране.

Веднага щом се появи първият слънчев лъч, промоцията може да продължи. Леката основна рамка, изработена от висококачествен алуминий, гарантира, че нашите продукти са леки и лесни за употреба. Теглото може да варира в зависимост от размера на плакатната стойка.

А-бордовете се предлагат във формати А0 - А2. Има и голям избор от специални формати. Постер може да се постави от едната или от двете страни. Принципът на работа на различните модели А-бордове е подобен. Тротоарните стойки предлагат достатъчно пространство, за да привлечете вниманието към Вашите специални оферти с плакати или атрактивни надписи.

Плакатните стойки са предвидени за стандартни размери вложки като A1 до A4, като най-често срещаният размер e А1. Това е идеалния размер за представяне на висококачествени и добре видими реклами, които привличат вниманието дори от разстояние.

Допълнителен ефект се постига с различния дизайн. Заведенията за хранене обикновено използват бордове, върху които може да се пише. Алуминиевите рамки са особено подходящи за културни институции, магазини и клубове. С технологията на снап рамките можете да сменяте плакатите без инструменти за нула време.

Плакатите могат да се сменят с помощта на лесната технология със снап рамка. Първо се отварят отделните елементи на рамката. След това плакатът, включително антирефлексното UV защитно фолио, може лесно да бъде отстранен и да се вмъкне друго съдържание. Върху новия плакат се поставя защитното фолио и рамката се затваря отново.

Черните дъски не са подходящи за представяне на плакати, но предоставят големи възможности за дизайн. С помощта на илюмиграфи и тебеширени маркери са възможни цели произведения на изкуството. Дъските, изработени от устойчиви суровини, говорят за естествено представяне. Надписите и илюстрациите могат да бъдат изтрити или променени за нула време.
Kundenstopper Plakatwechsel durch Klapp-Funktion

Привлечете вниманието с А-борд

Витрините често почти не се забелязват при преминаване. За да бъдат забелязани, минувачите трябва първо да насочат погледа си конкретно към витрината. Ефектът от стойките за плакати, от друга страна, е прост. Поставянето им фронтално спрямо посоката на движение на пешеходците привлича вниманието.

По този начин директно се привлича вниманието на големия брой хора, които преминават през пешеходните зони, търговските центрове и крайбрежните алеи. Погледът им автоматично се спира на тротоарната рекламна стойка, където могат да видят Вашите оферти, менюта или специални услуги.

А-бордовете са един вид препятствие на тротоара, което привлича вниманието на влизащите клиенти. За магазини в пешеходни зони или на оживени улици това е идеално решение. Но какво може да се направи, ако магазинът не се вижда директно?

Благодарение на конвертируемостта на стойките, те могат да се използват и като информационни табели или пътеводни указатели. Магазини, които не са в полезрението на минувачите, могат да се възползват от тези функции или да поставят А-борда на съседната улица или в близост до магазина, където има потенциални клиенти. 

С ясни ключови думи в комбинация с лесни за разбиране указания ще насочите потенциалните клиенти към Вас. В такива случаи може да индикирате и на какво разстояние се намира Вашия обект. За постоянна употреба навън са подходящи устойчивите на атмосферни влияния стойки.

В извънредни ситуации тези табели са идеални за бързо и ефективно посочване на определени предпазни мерки. Като рекламен носител, тротоарната табела привлича погледите на минувачи, посетители и клиенти. По този начин хората бързо осъзнават посланието, което предавате.

Насърчаване на продажбите с динамично съдържание

Искате да рекламирате, информирате или да привличате внимание с динамично съдържание? Това вече не е проблем с нашите цифрови A-бордове. Бордовете за дигитална реклама могат лесно и бързо да се напълнят със съдържание в различни файлови формати.

Подобно на аналоговите тротоарни дисплеи, дигиталните също привличат вниманието на минувачите. Благодарение на яркостта на екраните рекламните дисплеи са с още по-силен ефект. Освен това могат да се показват цели видеоклипове и слайдшоута.

За адресиране на потенциални клиенти от различни посоки може да свържете няколко цифрови А-борда. Така презентацията от едната страна се трансформира в двустранен дигитален рекламен носител.

Снабдени с колелца, луксозните модели са лесни за преместване. Това означава, че лесната работа и мобилността на тротоарните дисплеи се запазват и в цифровите рекламни стойки. В нашия асортимент ще намерите тротоарни стойки от различни материали като качествено решение за дигитална реклама.
 

А-бордове за хотелиерството, търговията и промишлеността

Тротоарните дисплеи предлагат предимства не само по отношение на управление и насърчаване на продажбите. Те също така се отличават с висока степен на гъвкавост. А-бордовете могат да се използват за различни цели и ситуации.

Като истински универсален актив във Вашето бизнес оборудване, скоро ще бъде невъзможно да си представите Вашата компания без тротоарните плакатни стойки. Открийте ефектите, които можете да постигнете с тези модели в насърчаването на продажбите. Изберете класически A-борд, черна дъска или устойчива на дъжд и вятър тротоарна табела.

В Ренцел ще намерите разнообразие от стойки, изработени от различни материали. Превърнете минувачите в потенциални клиенти с висококачествените A-бордове. Открийте богатия избор от различни стопери за клиенти, които предлагат отлични възможности за външна реклама. Тротоарните табели се радват на голяма популярност пред магазини, ресторанти, клубове, доставчици на услуги и други институции.

В нашия онлайн магазин ще откриете още много идеи за надграждане на Вашата външа реклама. Ако имате въпроси относно А-бордовете, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Затвори менюто
Нагоре