Промоционалните артикули за Великден са много популярни сред клиенти, служители и бизнес партньори. Пожелайте на всички тях „Честит Великден“ с нашите промоционални подаръци и комплекти. Рекламните артикули могат да бъдат проектирани по различни начини и индивидуално отпечатани!
Затвори
Филтриране и сортиране

Рекламни артикули за Великден

Наред с Коледа, Великден е едно от най-популярните времена в годината за подаряване на промоционални продукти. По празниците можете да благодарите на клиенти и бизнес партньори за тяхната лоялност. Освен това имате възможност да привлечете нови клиенти. Със специален промоционален подарък за съответния сезон ще оставите незабравима следа.

По Коледа клиентите често получават най-различни промоционални подаръци. Следователно не винаги е лесно да се откроите от тълпата. По Великден този проблем го няма. 

Повечето хора не очакват да получат Великденски подарък, а това усилва ефекта на приятна изненада. Поводът е подходящ за адресиране на различни целеви групи. Нещо повече, можете да избирате от широка гама от уникални промоционални продукти, специално създадени за Великден.

Всички ги обичаме: шоколадови зайчета, яйца и други великденски подаръци. Великден е особено подходящо време да зарадвате клиенти и бизнес партньори със сладки промоционални подаръци. 

За Великден има голямо разнообразие от рекламни продукти, които можете да оформите с печат или индивидуално рекламно послание. Те са малки акценти, с които можете да направите добро впечатление на клиенти и бизнес партньори. Промоционалните артикули могат да предадат лично послание към Вашите клиенти и служители чрез индивидуалния дизайн.

В нашата гама от промоционални подаръци за Великден ще намерите както рекламни сладкарски изделия, така и практични артикули за ежедневна употреба. Сезонът също е особено подходящ за изпращане на подаръци със семена и цветя. Открийте потенциала на нашите промоционални артикули за Великден!
Practical and everyday promotional items for Easter

Практични изненади за ежедневието


Рекламните артикули, които позволяват многократна употреба или имат практична функция са много успешни и се радват на голяма популярност сред възрастните. Те са помощник в някои ежедневни ситуации и напомнят с присъствието си за Вашия бранд.


Уелнес продуктите и декоративните подаръци от друга страна осигуряват кратко бягство от ежедневието и внасят цвят. С този вид промоционален продукт наистина можете да зарадвате всички.
Sweet advertising and promotional items for Easter

Сладка реклама за всеки


Със сладки промоционални артикули за Великден ще спечелите точки сред хора от всички възрасти. На Великден хората се радват да получат вкусни шоколадови великденски зайчета, великденски яйца и желирани бонбони в празнични форми. Нещо повече, малките лакомства могат лесно да се раздават по време на маркетингови кампании.

Поставете дребните сладки в урна, включете промоционален продукт към всяка покупка или ги раздайте на събития. При нас можете да поръчате и индивидуален печат на опаковките. Открийте подходящото лакомство за Вашите клиенти от различните продукти в онлайн магазина ни. Освен шоколадови великденски яйца и желирани бонбони, в нашия асортимент можете да намерите и веган сладки.

Изпратете цветни великденски поздрави

Пъстрият цветен поздрав би предизвиквал усмивка на лицето на всеки. Засаждането на цветя и семена допринася за радостта от поникване на растението. Нашите картички със семена, цветни топки или кубчета могат да бъдат засадени от клиентите в собствената им градина или на балкона.

Пролетта е особено подходяща за засаждане на семена. Със затоплянето на времето получателят вече се радва на първите цветя. Можете да избирате от различни видове летни цветя. Торбичките със семена или опаковката също могат да бъдат отпечатани.

Подарете на своите клиенти и бизнес партньори цветен флорален поздрав. Нашите продукти не изискват особени градинарски умения. Изненадайте клиентите си с цветен великденски поздрав, който те могат да засадят сами.
 

Рекламни подаръци за Великден с индивидуална нотка

Искате ли да изненадате своите клиенти с великденски подарък с индивидуален фирмен дизайн и лого? Нашият онлайн магазин е точното място за Вас. Тук ще намерите рекламни артикули за Великден в голямо разнообразие от форми и размери. Съответните продукти могат да бъдат изработени по индивидуален дизайн.

В нашия асортимент има както ядливи, така и неядливи промоционални подаръци. Те се делят на шоколадови, желирани бонбони и цели кошници. Можете също така да намерите формички за печене, подправки и цветни таблетки за боядисване на яйца. Изберете между сладки реклами, практични артикули за ежедневието и много други.

Освен много индивидуални артикули има и подаръчни комплекти за Великден. С тях не е нужно да избирате конкретен подарък, но можете да представите на клиентите си селекция.

Както подаръчните комплекти, така и отделните артикули могат да бъдат проектирани според Вашите желания. Някои от продуктите могат да бъдат директно отпечатани. За останалите рекламни артикули подходяща за печат е опаковката или включената поздравителна картичка.

Така всеки артикул от нашата гама може да бъде индивидуално проектиран с поздрав или мотив, а това засилва връзката между подаръка и Вашата компания. Виждайки Вашето лого, клиентите ще го запомнят с добри впечатления. На това се дължи и положителното въздействие върху насърчаването на продажбите и разпознаваемостта на марката. 
 

Великденски подаръци с лого за Вашите клиенти

Изборът на подходящ рекламен материал зависи преди всичко от Вашата клиентела и целева група. Благодарение на голямото разнообразие от възможности за довършителни работи, практически няма ограничения за начина, по който изразявате себе си и своята креативност.

Изберете подходящия великденски подарък за Вашите клиенти, доставчици или бизнес партньори. Оставете добро впечатление с функционален ежедневен артикул, цветя или нещо сладко. 

По Великден вниманието на клиентите не се разпилява с други промоционални продукти. В сравнение с Коледа, конкуренцията е по-малко. С великденските рекламни артикули можете да привлечете повече внимание към Вашите продукти и бизнес.

Пожелайте на Вашите контакти щастлив Великден и подкрепете това послание с уникален великденски подарък. Множеството различни мотиви като великденски зайци, яйца и агънца предоставят много възможности за креативен дизайн.

Проектирайте подходящ мотив за печат сега или ни потърсете за съвет. Ние ще отпечатаме висококачествено Вашето послание върху промоционалния артикул или неговата опаковка, а за Вас остава само да раздадете индивидуално отпечатаните подаръци за Великден.

Благодарение на компактния размер на повечете артикули, раздаването на великденските подаръци е лесно. Можете да раздавате артикулите по време на рекламни кампании, на касата, с всяка поръчка или на събития. Раздайте подаръците непосредствено преди Великденския уикенд! Покажете, че мислите за Вашите клиенти, служители и бизнес партньори. Осигурете малка великденска изненада с голямо въздействие
Затвори менюто
Нагоре