Новогодишната нощ означава ново начало и това има специално значение за много хора. По този повод можете да изненадате клиенти, доставчици или бизнес партньори с рекламни подаръци. Атрактивният печат гарантира, че Вашата компания ще направи трайно впечатление на клиентите. Открийте различните новогодишни промоционални артикули в нашия онлайн магазин.
Затвори
Филтриране и сортиране

Подарете промоционални продукти за новогодишната нощ

Сезонните поводи са идеални за раздаване на рекламни подаръци. Използвайте празниците, за да почерпите клиентите и служителите си. С подаръците укрепвате взаимоотношенията с редовните си клиенти и привличате нови.

Бидейки един от най-големите празници през годината, Новогодишната нощ се планира отрано. Освен декорация и забавления, в планирането на празника могат да се включат и рекламни артикули. Най-доброто време за раздаване на промоционални подаръци за Нова година е няколко дни преди края на годината или малко след това.

Използвайте промоционалните артикули, за да благодарите на служителите си за усилията им през изминалата година. Можете също да предложите на клиентите си подаръци и отстъпки, за да увеличите продажбите в началото на годината. С гамата ни от рекламни артикули ще пожелаете на всички щастлива нова година.
New Year's Eve promotional item with logo print

 

Отпечатайте желания продукт с Вашето лого

Промоционалните артикули за новогодишната нощ включват късметчета, календари и нещо за наздравица. Подаръчните комплекти също са популярни в края на годината. След коледния сезон много компании не се възползват от възможността за реклама, но моментът е идеален за насърчаване на продажбите през януари и февруари.
Изберете малки подаръци или цели подаръчни комплекти. Можете допълнително да ги индивидуализирате с печат. Печатът гарантира, че подаръкът ще бъде асоцииран с Вашата компания. Логото, отпечатано върху подаръка, ще направи трайно впечатление на редовни клиенти или потенциални нови клиенти.

За отпечатването на промоционалните артикули можете просто да ни изпратите Вашите данни за печат чрез upload бутона, ние ще ги проверим безплатно. Ако нямате подходящи данни за печат, моля свържете се с нас, при възможност ще Ви съдействаме.

графични услуги

при възможност ще Ви съдействаме с файла за печат

безплатна проверка

безплатна проверка на основните данни за печат

висококачествен печат

в нашата собствена печатница

Новогодишни подаръци за клиенти и бизнес партньори

Практичните, модерни и готини рекламни артикули гарантират, че ще бъдете запомнени. Чрез многократна употреба потребителят се сеща за Вашата компания отново и отново. Положителното усещане при използването на промоционалните артикули се пренася и към Вашия бранд.

Ключодържател с късметчета например е перфектен подарък за новогодишната нощ. Дори и след празника, клиентите продължават да виждат Вашето лого, когато го използват и подсъзнателно го запомнят. Така следващия път, когато клиентите се нуждаят от определен продукт, ще се сетят първо за Вас.

Малките бисквитки с късмети са продукт, който се използва само веднъж, но моментът на отваряне на бисквитата с посланието създава положителни емоции, които след това се асоциират с Вашата компания. Това е друг начин да спечелите точки пред гости, клиенти или пациенти.
 

Брандирани промоционални артикули 

Предлагаме различни артикули за подаряване в новогодишната нощ. С печата на лого Вие получавате перфектен рекламен артикул за началото на годината с малко усилия. Раздайте го на събития в навечерието на Нова година, в търговски обекти или ресторанти. 

Много магазини, хотели и ресторанти са отворени на 31ви декември. С малък новогодишен поздрав в началото на смяната ще подсладите деня на Вашите служители. Освен това можете да пожелаете на клиентите на касата щастлива нова година.

Предложете на гостите на хотела си брандирани сладки за закуска в новогодишната сутрин. Можете да зарадвате и своите пациенти и посетители на лечебни заведения с промоционални артикули в новогодишната нощ.

Новогодишни рекламни подаръци: Честита Нова Година!

Използвайте новогодишните промоционални артикули, за да пожелаете щастлива и успешна Нова година. Малките подаръци и подаръчни комплекти предлагат достатъчно площ за надписване на новогодишен поздрав. Раздайте промоционалните артикули на събития, срещи или сутрин на закуска.

Приповдигнатото настроение в началото на годината е подходящо за провеждане на промоционални кампании с подаръци. Ключодържатели, запалки и отварачки за бутилки са малки рекламни артикули, които могат да окажат голямо въздействие. Раздайте ги заедно с рекламна картичка с новогодишни пожелания. Като алтернатива можете да отпечатате поздрава директно върху промоционалния артикул.

Открийте различните промоционални артикули за новогодишната нощ от нашата гама. Ще се радваме да Ви помогнем с избора или създаването на висококачествени данни за печат. 

Ще се радваме да Ви консултираме:

Затвори менюто
Нагоре