landingpage-arylaufsteller

Акрилни стойки и поставки


Акрилни стойки директно от производителя

Акрилен дисплей за всяко приложение и във всички размери


Акрилните дисплеи насочват вниманието към вашите продукти, брошури и информационни вложки.
Нашите щандове се предлагат в различни размери по DIN - като  DIN A4, A5, A6 и удължен DIN - и могат да се произвеждат и в размери по поръчка на клиента.

Акрилната стойка като реклама за вашия ПОС

Представянето на визитни картички, брошури или листовки, е най-лесно и ефективно с помощта на акрилните дисплеи, които могат да бъдат поставяни както до панаирния щанд, така и на входа на всяка фирма. Използвайте ги и за стилно представяне на вашите медиини и промоционални артикули, на рецепциите и панаирни гишета, както и до бюрата във вашите офиси; върху продажбените щандове и изложбени витрини.

Красиви акрилни дисплеи с различен брой секции

В зависимост от модела, акрилните стойки биват проектирани като единични или мнобройни поставки с едно или повече разделения. Тройната настолна стойка за брошури "Universum" предлага три разделения за брошури и други рекламни материали. Можете да изберете и леко наклонената назад настолна поставка с 4 разделения "Universum", която е подходяща за брошури формат DIN A4, DIN A5 или удължен DIN. Ако ви трябва въртящ се модел, четиристранната стойка за маса "Karussell" е вашият правилен избор: предлагаме я с четири секции, които се въртят плавно и безшумно показвайки различни артикули или рекламни материали. Предлагаме и различни модели поставки за карти, визитници и други видове акрилни продукти, които намират широко приложение на панаири, търговски изложби и в приемните салони на фирми и предприятия.

Висококачествени поставки за брошури и графични дисплеи, изработени от акрилно стъкло

Висококачественото и напълно прозрачно акрилно стъкло, превърнато в продукт с подходящи размери, предоставя възможности за безопасното и ясно представяне на всякакви брошури и други рекламни материали върху маси, плотове, но и на продажбените щандове или върху рестарантски барове. В зависимост от модела те могат да имат една, две, три та дори и четири секции с голямо разнообразие от размери и форми за да можете лесно да представяте вашите информационни материали по най-ефективния начин.  При нас ще намерите акрилни дисплеи във всички възможни форми и размери - изберете желания модел сега.

Акрилни стойки директно от производителя

Ние сами произвеждаме много от предлаганите продукти, а това ни позволява да поемем изпълнението на индивидуалните поръчки на нашите клиенти и да им предлагаме продукти с отпечатване на тяхното фирмено лого.

Качество, произведено в Германия

По-голямата част от нашите продукти са произведени в Германия

Висококачествени материали

Прилагаме строг качествен контрол

Ползваме иновационни технологии

Използваме най-новите машини и доказани техники

Нашите успехи

В продължение на повече от 35 години ние сме вашият надежден партньор за популяризиране на продажбите в търговските обекти: по целия свят и специално за вас.

35 Години

26 Страни

885 Служители

> 19.000 Продуктa

Затвори менюто
Нагоре