Нашите висококачествени декоративни настолни поставки за брошури и листовки могат да се използват във всички области като перфектно допълнение към Вашето рекламно оборудване. Настолните поставки са подходящи за търговски изложения, офиси, магазини, лекарски кабинети, администрации и навсякъде, където продуктовата информация трябва да се постави видимо и близо до продукта - във всяка точка на продажба (POS).

Затвори
Филтриране и сортиране

Различни модели настолни поставки за брошури от VKF Renzel


Нашите настолни поставки за брошури са изработени основно от пластмаса - прозрачен плексиглас, полистирол или твърд PVC. Плексигласът придава на поставките стабилност и, благодарение на кристалната си прозрачност, пълен изглед над листовките, брошурите и флаерите. Достъпна алтернатива на плексигласовите поставки са стойките от твърд PVC материал. Стоманените модели са с висока стабилност и висококачествен дизайн. Форматите на диспенсърите за рекламни материали варират от A4 - A7, а настолните поставки за формат 1/3 А4 са подходящи за флаери.
 

Поставки за брошури по поръчка


Независимо дали искате да закупите поставка за брошури с едно или повече отделения или се нуждаете от въртяща се стойка за брошури от съображения за наличното пространство, тук ще намерите голям избор от подходящи настолни поставки за брошури, листовки и флаери. Като производител на много от тези артикули, ние гарантираме за качеството на продуктите. Искате ли да персонализирате Вашите стойки за брошури - в специален размер или отпечатани с логото на Вашата компания? Моля, свържете се с нас!

Затвори менюто
Нагоре