Открийте подходящите аксесоари за Вашите рекламни шатри

С висококачествени аксесоари, павилионите и рекламни шатри могат да бъдат допълнително оборудвани. Направете Вашата шатра устойчива на вятър и дъжд.

Осигурете допълнителна рекламна площ, като окачите на шатрата странична стена с печат. Открийте подове за шатри и други аксесоари за събития на открито.

Затвори
Филтриране и сортиране

Рекламни шатри за успешни събития на открито

Шатрите може да поставите в градината, да вземете с Вас на събития или да раширите с тях зоните за кетъринг навън. Шатрите осигуряват покрита зона, която предпазва от дъжд и слънчева светлина. Нашите квадратни или правоъгълни сгъваеми шатри са 100% водоотблъскващи и имат TÜV сертификат.

Използвайки шатрите, Вие се подсигурявате срещу произвола на времето и гарантирате успеха на Вашите събития на открито. В случай на дъжд или вятър посетителите ще намерят заслон под шатрата. Изчаквайки дъжда да намалее, те ще имат достатъчно време да разгледат Вашите предложения. Защитете Вашите гости, персонал, оборудване и продукти.

Със сгъваеми шатри и техните водоустойчиви покриви Вашият изложбен щанд или сергия на открито могат да бъдат ефективно защитени. Но само допълнението със странични стени и подове прави Вашата палатка напълно устойчива на атмосферни влияния. Тези аксесоари създават приятна атмосфера и приканват клиентите да постоят по-дълго.

Освободете се от колебанията на времето. Изберете още сега висококачествено оборудване с аксесоари, за да се отличите пред клиенти и бизнес партньори.

Странични стени с прозорци или врати

Страничните стени на павилиона с отвор на врата или прозорец пропускат дневна светлина вътре. Сгъваемите шатри могат да бъдат оборудвани със странични стени навсякъде.

Страничните стени с прозорци или врати създават затворено пространство отвън. Прозорците правят пространството да изглежда ярко и привлекателно. В шатрата няма вятър, което я прави по-топла. В комбинация с лъчист нагревател или пластмасов под можете ефективно да се преборите със студа навън.

Аксесоари с печат

  • странични стени
  • странични стени с прозорец
  • странични стени с половин височина
  • рекламни знамена
  • рампи за подове на павилиони

Аксесоари без печат

  • подове на палатки
  • основи
  • осветление
  • лъчисти нагреватели
  • средства за монтаж и транспорт

Под за шатри: перфектната основа

Подът придава на шатрата висококачествен и професионален външен вид. Подът е особено подходящ за неравни повърхности или ливади. Осигурява чиста и равна повърхност и приятно усещане при стоене. Студът, идващ от земята, се омекотява от пода.
Подовете за нашите шатри са модулна система, която може да бъде разширена по всяко време. Панелите в 4-панелна система са лесни за полагане и компактни за транспортиране. Това ги прави идеални за мобилна употреба на открито. Осигурете висококачествен под и професионално оборудване на Вашите събития.

Можете да стоите, съхранявате предмети или дори да танцувате на пода. Също така има възможност за спретнато полагане на кабели под пода в кабелни канали. В комбинация с предлаганите рампи, подът изглежда без плавен, без ръбове. Рампите могат да бъдат брандирани, така че подът може да се използва и за рекламни цели.
Pavilion floor individually printed with logo

Допълнителни аксесоари за шатри

Страничните стени и подовете са най-търсени за оборудване на шатри и павилиони. В допълнение, основите също са популярни и често се препоръчват. Основите служат за утежняване на шатрите и така осигуряват стабилна стойка. Те са визуално дискретни, но ефективно осигуряват необходимата опора за използване на открито.

Освен тези аксесоари предлагаме и много други артикули за пълното оборудване на Вашите шатри и павилиони. Открийте лъчисти нагреватели, LED прожектори и комплекти за монтаж. Отделните артикули са идеално подходящи за използване в комбинация с шатрите - те са лесни за закрепване и компактни за транспортиране.

Това прави аксесоарите подходящи не само за временно използване, но и могат лесно да се пренасят от събитие на събитие. Използвайте лъчисти нагреватели например на следващия коледен базар. Заложете на LED прожектори, за да осигурите добра видимост в шатрите.

Искате ли да използвате сгъваемата шатра за предлагане на храна и напитки? Просто комбинирайте със странична стена с половин височина или дървен плот. Здравият плот се закрепва бързо и лесно към структурата на палатката.

Висококачествена презентация на открито

Искате ли да представите фирмата си висококачествено дори навън? С шатра можете да създадете покрита зона на открито. Благодарение на водоустойчивите сгъваеми палатки можете да устоите на вятъра и лошото време. Разширете шатрата и висококачественото си оборудване с функционални аксесоари.

Предлагаме голям избор от различни аксесоари за шатри. Този избор Ви позволява да адаптирате перфектно палатката към съответното място на употреба. Изберете подходящите аксесоари сега или се свържете с нас. Ще се радваме да Ви помогнем с избора по телефон или имейл.

Затвори менюто
Нагоре