Рекламните шатри и павилиони се използват при различни събития и промоции в търговски центрове или градски центрове. Палатките са водоустойчиви, стабилни дори при силен вятър и могат да се брандират. Комбинирайте павилионите с водоустойчиви странични стени и други аксесоари за професионална употреба на открито.
Затвори
Филтриране и сортиране

Шатри и павилиони - различни размери

Търсите квадратна сгъваема шатра за събитие или друг повод? В нашата гама ще намерите разнообразие от различни размери за Вашето професионално представяне. Здравите и стабилни шатри са подходящи за многократна употреба при събития на открито. В допълнение, ние даваме 10 години гаранция на тръбите на повечето павилиони.

Доставяме квадратни шатри с размери 2x2м, 3x3м до 5x5м. Предлагат се и много други размери. Освен това има голям избор от цветове - изберете правилната шатра с непромокаеми шевове. Благодарение на транспортната чанта, рекламната шатра удобно Ви придружава при различни поводи.

Изберете квадратна шатра 3x3м, за да представите Вашата компания на следващия фестивал. Използвайте павилионите 6x3м и ги оборудвайте с маси и пейки. С покрива и страничните стени създавате защитена от атмосферни влияния покрита зона на Вашето събитие. Компактното съхранение в транспортната чанта прави палатката лесна за транспортиране от едно място на друго.
 

Печат и брандиране: Пълен печат и печат на страните

Шатрите са практични помощници за справяне с времето на събития на открито. В съответния формат те не само създават покрита площ, но и служат като потенциален рекламен носител. Можете да поръчате Вашия павилион да бъде отпечатан с Вашето лого или друг мотив.
Печатът на шатрите се извършва изцяло според Вашите желания. Изберете висококачествен печат на лого или печат на цялата повърхност. Рекламирайте ефективно Вашата компания на открито. По този начин насочвате клиентите към Вашия щанд, тъй като те могат да идентифицират Вашата компания от разстояние.

Това създава атрактивно пространство за външна реклама на разумна цена. Представете фирмата си професионално с помощта на рекламна шатра. Използвайте шатрите за покриване на площи, както и за атрактивно външно рекламно пространство.

Покрита площ за търговски панаири, събития и други

Събитията на открито са много зависими от времето, особено през пролетта и есента, което понякога възпрепятства планирането. В крайна сметка посетителите не искат да се намокрят, ако започне неочаквано да вали. През лятото, от друга страна, когато температурите са високи, е важно да има сянка. Нашите сгъваеми шатри Ви позволяват да предпазите посетители и клиенти от капризите на времето.

Шатрите са водоустойчиви и могат допълнително да бъдат оборудвани с аксесоари като странични стени. По този начин хората и продуктите, изложени под шатрата, са защитени от дъжда. Оборудването със стени осигурява интензивна защита срещу дъжд и вятър. Благодарение на допълнителните основи, палатките остават стабилни дори при силен вятър. Тази допълнителна устойчива на атмосферни влияния зона е идеална за продажби или презентации на открито. 

Аксесоари за професионална употреба

С подходящи аксесоари шатрите могат да се адаптират още по-добре към Вашата област на употреба. Стените на палатката, подовете, осветлението или лъчистите нагреватели правят палатките идеални за употреба на открито.

В комбинация с допълнителни странични стени можете да осигурите и допълнителна рекламна площ. Представете Вашето лого или фото мотиви зад Вашия персонал на изложбения щанд. Изберете стени със или без прозорци. Стени с врата могат да се използват за създаване на затворено пространство извън палатката.

Рекламни шатри - Вашите стабилни и водоустойчиви спътници за вътрешна и външна употреба

Сгъваемите палатки в нашия онлайн магазин се отличават с добро качество. Изработени от висококачествени материали, те също са 100% водоустойчиви и издръжливи. По този начин сте перфектно оборудвани за следващия търговски панаир, събитие или изложение.

Възползвайте се от нашата гама от различни сгъваеми павилиони и сгъваеми шатри за Вашия устойчив маркетинг в точката на продажба. Предлаганите тук палатки се отличават и с лекото си тегло. Те могат да бъдат разглобени, опаковани и транспортирани много бързо.

Така че не е проблем, ако трябва да транспортирате частите на сгъваемите палатки на по-голямо разстояние. И палатката е готова за употреба само с няколко стъпки. При нас ще намерите подходящите сгъваеми шатри за всеки повод!
Затвори менюто
Нагоре