Баджовете са важен елемент от оборудването за изложения и събития. Те улесняват и насърчават установяването на контакт. Кой не обича да се обръщат към него правилно по име още при първия контакт? Артикулите се предлагат в безброй видове и много цветове - вижте всички табелки и баджове тук.
Затвори
Филтриране и сортиране

Перфектно подчертайте името си с бадж

Изборът на баджове в нашия магазин е толкова гъвкав и разнообразен, колкото и областите им на приложение. Тук ще намерите отпечатани табелки и баджове за вложки, закрепване с комбиниран клипс, магнит или игла, малки и дискретни модели или големи и привличащи вниманието. 

В крайна сметка баджът е Вашата визитна картичка и идентификатор на търговски панаири, събития и семинари. Баджовете са често използвани и на конференции, в кетъринг индустрията, в сектора на здравеопазването и на големи събития. Нашите артикули могат да бъдат прикрепени към вратовръзки, яки на риза или ревери с различни приспособления. Така служат като практични значки и дискретно посочват името.

Нашият онлайн магазин предлага най-разнообразни форми и варианти. Богат избор от елементи за печат в корпоративния дизайн на Вашата компания - изберете любимия си сега.

За отпечатване именните табелки предлагат повърхност с различен размер. Има артикули, позволяващи печат на цялата повърхност или частичен печат. Гамата се допълва от модели с хартиени вложки. Те са особено подходящи за временна употреба.
Търсите модел, който може да се използва повторно? Баджовете с хартиени вложки могат да се използват дълго време във фирмата за различни събития. Хартиената вложка може да се сменя отново и отново и следователно може да се използва от различни хора.

Тези баджове могат да се използват както за офис оборудване, така и за изложения и събития. Можете да проектирате хартиените вложки както желаете и по този начин да ги уеднаквите с еднакъв брандинг.
От наличните артикули някои от табелките са подходящи за печат. Материали като алуминий и пластмаса се отпечатват с високо качество и представят мотива Ви дълго време. Печатът персонализира баджа, следователно употребата му не е така гъвкава, а само от определен човек.

Баджът с печат се превръща в дългосрочен спътник за Вашите служители на панаири, конференции и в ежедневната работа. Нашето високо качество на печат гарантира, че избраният мотив ще бъде дълготраен и възпроизведен с най-доброто качество.
Като допълнителна опция има модели, които съчетават свойствата на описаните по-горе видове - съчетават високото качество на табелките с имена и гъвкавата употреба на баджовете с хартиени вложки. Това са баджове, които имат както повърхност за печат, така и хартиена вложка.

Отпечатайте табелката с Вашия слоган или лого. Табелката може да се използва повторно от различни хора - трябва само да се смени хартиената вложка вътре. Тези баджове са едновременно персонализирани и представят професионално Вашата компания. 

Разнообразни баджове и именни табелки

Баджовете се предлагат в голямо разнообразие от материали: освен алуминий, най-често срещаните материали включват плексиглас, твърдо фолио и текстил. Изборът на правилния модел винаги зависи от областта на приложение.

Трябва ли именната табелка да излъчва елегантност? Тогава моделът "Plexiprofil" е правилният! Комбинацията от прозрачен плексиглас и извит профил осигурява особено висококачествен дизайн. Вложките могат да се сменят отстрани по класическия начин.

Ако пък предпочитате бадж с практичен метален клипс, магнитната табелка от PVC е по-подходяща. От друга страна, ако търсите практична табелка за маса, вижте модела "Papyrus". Сравнително голямата хартиена вложка може да се сменя, когато пожелаете.

Ако търсите класически модел, със или без хартиена вложка, именните табелки Polar® убеждават със своя хармоничен дизайн и високо качество.

Предлагаме различни възможности за закрепване - изберете дали предпочитате магнитни баджове или такива с игла.

Обширната гама е идеално допълнена с подходящите аксесоари, като връзки, ролетки за бадж тип йо-йо и джобове за карти. Идеалният пълен комплект за баджове!

Изберете баджовете, които представят най-добре Вас и Вашата компания. В крайна сметка това е нещо като Вашата визитна картичка. Ето защо не бива да пестите време и усилия, избирайки качествени баджове.

Добре подбраната табелка с висококачествен вид може да бъде в основата на Вашия бизнес успех. Още преди първата среща лице в лице поименният бадж може да отвори вратата за положителен последващ контакт.

Функционални и гъвкави - правилните баджове

Като специалист в областта на баджовете и именни табелки, произведени в Германия, ние сме разработили нашето портфолио специално за Вашите нужди.

Изберете своята именна табелка като професионален спътник за следващия си семинар, конгрес или среща с клиенти.

Откроете своето име с нашите качествени баджове.

Свържете се с нас
Затвори менюто
Нагоре