Магнитните баджове се закрепват лесно и предпазват облеклото. Начинът на закрепване е чрез силни магнити и не изисква пробиване на дрехата. Тук ще откриете резервни части, както и самозалепващи се магнитни клипсове, с които можете бързо да превърнете стандартни именни табелки в магнитни баджове.


Към магнитните баджове»
Затвори
Филтриране и сортиране

Магнити за Вашите баджове с лого

Баджовете се използват в различни области. Те показват имената на лица за контакт, служители, участници или обучители. Това улеснява взаимодействието между хората и намалява бариерите за контакт. Баджът се закрепва бързо и може да се използва с часове.

Направете баджовете си магнитни с нашите специални магнити. Магнитите могат да бъдат закрепени на гърба на баджа, така че да са невидими за наблюдателя. За да закачите баджа, магнитът просто се придържа към баджа зад дрехата.

Благодарение на магнитното привличане, магнитните клипсове гарантират, че баджовете се задържат здраво на място. В зависимост от Вашите нужди и вида на облеклото можете да избирате между силни или много силни магнити. Нашата гама включва магнитни баджове с имена и отделни магнитни клипсове. С тях можете да превърнете стандартните си баджове в магнитни.

Тези отделни магнитни клипсове са самозалепващи се. Това означава, че те могат просто да бъдат залепени на гърба на Вашите баджове във всяка позиция. Веднъж залепени, не трябва да отделяте магнитите отново, за да не се отрази негативно на издръжливостта. Открийте комплектите магнити от две части с метална самозалепваща се плоча и здрав гръб.
Kategoriebanner_Namensschilder_COM_V2

Подходящи аксесоари за Вашите баджове

Ако притежавате магнитни баджове, вече сте се убедили в тяхната дълга издръжливост и лесна употреба. Магнитните баджове предлагат защита за поставените вътре хартиени вложки с имена. Те от своя страна винаги могат да бъдат заменени.

Веднъж закупени, магнитните баджове стават постоянен актив във Вашето оборудване. Всеки член на персонала трябва да има собствен бадж с име, за който отговаря. По този начин избягвате загубите и постоянната смяна на вложките с имена. В случай на промяна, баджът може бързо да бъде оборудван с нов етикет.

Понякога поради честа смяна, може да се случи противоположната страна на магнитите да бъде изгубена. В този случай не е необходимо да поръчвате нов бадж. Гамата от аксесоари в онлайн магазина ни предлага подходящи аналози за магнитните баджове.

В този случай можете лесно да оборудвате баджовете с нов гръб и да ги въведете отново в ежедневната работа. Най-добре е да си поръчате директно резервни части заедно с баджовете. Така винаги ще имате всичко необходимо под ръка в случай на загуба. 
 

Баджове за POS, търговски панаири или събития

Баджовете с имена помагат изключително много при търсенето на правилното лице за контакт или служител. Различните табелки не само се закрепват лесно, но и имат страхотен ефект. Те позволяват комуникация на нивото на очите и предлагат висока степен на ориентация.

Баджовете обикновено се поставят на добре видима височина над гърдите. Така е по-удобно за клиентите и по-ненатрапчиво отколкото бадж с връзка. Извитите повърхности на табелките правят имената лесни за четене зад прозрачните панели. Можете да привлечете вниманието към баджовете като използвате подходящо оцветени рамки или привличащ вниманието дизайн на вложките.

При проектирането на баджовете е важно името да остане ясно видимо. Лого, мотиви или други елементи не трябва да отвличат вниманието. Вие решавате дали искате да се показва само собственото име или собственото и фамилното име.

Използвайте баджовете с имена на търговски панаири и събития. Когато има много непознати участници или на бизнес събития, баджовете играят важна роля. Клиентите могат да намерят по-лесно лицето за контакт, което търсят, както и да наименуват служителите.
Magnetic name badge with magnetic clip

Баджове за Вашата компания

Изберете Вашите баджове в зависимост от компанията и желаното предназначение. Възползвайте се от стабилността, издръжливостта и защитата на облеклото, което магнитните баджове предлагат. Дизайнът и оформлението на етикета с името също са важни - те трябва да отговарят на Вашия корпоративен дизайн и имиджа на Вашата компания.

Ако искате по-разчупено и творческо представяне, баджовете с повърхност на черна дъска позволяват да напишете свой личен надпис. Прозрачните баджове с хартиени вложки с лого пък осигуряват семпло и професионално представяне.
Има и много други опции, като например избор на цветна рамка или висококачествен алуминиев бадж. Големият избор в онлайн магазина позволява да откриете най-подходящия магнитен бадж за Вашата марка.
 

Баджове с щадящо за дрехите закачане

Баджовете ни се предлагат с различни видове закопчаване - игла, метални или магнитни щипки. 

Важно е да се отбележи, че баджовете обикновено се поставят на дрехите, а на търговски панаири или бизнес събития гостите са с елегантни дрехи.

Иглите за баджове се вмъкват през облеклото. С метални или комбинирани щипки баджовете се закрепват към дрехите. Това не причинява никакви щети, но мястото, където е бил прикрепен баджа, понякога остава видимо.

Магнитните баджове са най-щадящи към облеклото, дрехите остават непокътнати. Дрехата се намира между магнита и гърба, докато баджът се задържа чрез магнитно привличане. По този начин работните дрехи или личните дрехи на служителите остават непокътнати.
 

Оборудвайте служителите с магнитни баджове

Displaying names on the badge creates transparency when dealing with customers. Moments of desperately searching for the contact person are avoided. It can also often be unpleasant if you can't remember the name of the person opposite. All this is no longer a problem with the introduction of magnetic name badges in your company.

С помощта на магнитните баджове служителите могат да бъдат перфектно екипирани. Баджът се поставя лесно и се задържа на място си дори при активна работа. Това го прави подходящ за различни приложения - в магазини, при сервизна работа или посещения на клиенти.

Оборудвайте служителите си с висококачествени баджове с имена с отпечатани вложки. Върху вложката могат да бъдат отпечатани специални знаци, Вашето лого или марка. Цветният дизайн прави баджа и съответно Вашия служител лесно разпознаваеми.

Показването на имената създава прозрачност при работа с клиенти и пести време в търсене на лицето за контакт. Също така често може да бъде неприятно, ако не можете да запомните името на човека отсреща. Всичко това вече няма да бъде проблем с въвеждането на магнитни баджове във Вашата компания.
 

Тип закопчаване: Магнитно, моля!

В нашия онлайн магазин ще намерите разнообразие от магнитни баджове. Те се различават по размер, цвят и магнитна сила. Как да изберете правилната сила на магнита? Помислете къде ще се използват баджовете.

Баджовете с име се закачват на ризи или сака на търговски панаири или на работното облекло. 

Дебелото сако изисква различна магнетична сила от тънката риза. Освен това видът на работа и продължителността на износване също играят роля. Искате ли да осигурите сигурно задържане през дългите работни дни? Тук препоръчваме силни магнити.

Ще се радваме да Ви помогнем да изберете правилния магнитен бадж. Можем да Ви консултираме допълнително по имейл или по телефон.
Затвори менюто
Нагоре