Различни модели диспенсъри
Диспенсърите за дезинфектант осигуряват възможност за дезинфекция на места като входове на сгради, магазини и лекарски кабинети. Стойките за дезинфекция се радват на голяма популярност, където и да са поставени. За минувачите, клиентите или пациентите дозаторите осигуряват средство за безконтактно почистване на ръцете в движение.
Освен всичко друго, с диспенсърите за дезинфектант служителите се радват на повече хигиена и безопасност на работното място. В същото време създават чувство на сигурност у клиентите. Позиционирайте някой от нашите висококачествени дозатори във вашия бизнес сега и си осигурете нужната хигиенна защита.
Затвори
Филтриране и сортиране

Дезинфекция за повече хигиена и безопасност

Дезинфекцията на ръцете е задължителна в обекти с висока посещаемост и други хигиенно критични зони, където хората ежедневно се срещат с множество бактерии. Клиентите, служителите и посетителите имат нужда от възможност за дезинфекция в такива ситуации.

Разбира се, хигиената е важна не само в силно посещавани сгради, а и в магазини, обществени и културни институции. Хората се срещат с патогени и други вредни външни влияния на различни обществени места.

Затова те приветстват всяка възможност да почистят ръцете си. Широката ни гама от дозатори за дезинфектант осигурява ефективна дезинфекция на ръцете. В сравнение с измиването, дезинфекцията на ръцете не е само почистване - при нея фокусът е върху деактивирането на бактериите.

Третирани с подходящ дезинфектант, не само бактериите, но и гъбичките, микробите и вирусите са обезвредени. Достатъчно е малко количество дезинфектант - сензорните стойки например дозират количество с размер на орех. Ръцете трябва да са навлажнени с течността до 30 секунди.

Избирайки дезинфектанта, вие не се обвързвате с конкретен продукт и можете да преминете към различен производител в случай на недостиг. Изберете дерматологично тестван дезинфектант. Той е подходящ и за чувствителна кожа и оставя приятно усещане след дезинфекция. По този начин вие давате възможност на всички минувачи да дезинфекцират ръцете си и оставяте добро впечатление. Моля, обърнете внимание на символите за химическа опасност на различните дезинфектанти.

С възможност за допълнителни аксесоари

Информация за съвместимостта на дезинфектанта с кожата може да бъде поставена на дисплей или плакат. Цифровите и аналоговите дисплеи са подходящи и за хигиенни предписания, съобщения или реклами.

Дозаторите за дезинфекция на ръце гарантират, че посетителите ще се доверят на хигиената и безопасността във вашата компания. Подробната и ясна информация също е част от изграждането на доверие. За да осигурите на клиентите и посетителите си повече спокойствие може да използвате класически рамки, рамки за плакати или дисплеи.

Различните стойки за дезинфекция могат да бъдат допълнени с различни информационни или рекламни дисплеи. L-дисплеите, рол банерите и плакатните поставки осигуряват постоянна картина. С цифров дисплей могат да се представят и филми, слайдшоута или различни графики.

Класическите аналогови постери позволяват лесна подмяна на информационните вложки. Може да реагирате бързо на промените и да актуализирате Вашите известия. В допълнение към информационните и рекламни дисплеи, предлагаме и други аксесоари в нашия онлайн магазин.
Диспенсър за дезинфектант
За дозаторите за дезинфектанти Steripower препоръчваме комплекта за стерилизация Steripower Kit., който съдържа практични хигиенни подложки. Те се поставят в тавата за събиране под самия дозатор, където да абсорбират излишната течност.

Това гарантира, че стойката за дезинфекция винаги изглежда спретнато и чисто. Комплектът също така съдържа кабел за зареждане и зарядно устройство за частите, захранвани от батерии. Включена е и резервна батерия.

Оригиналните и резервните батерии могат да се използват последователно. Докато батерията се зарежда можете да поставите резервната. По този начин Вашата хигиенна станция ще работи без прекъсване.

Правилните аксесоари допълват Вашето оборудване, което от своя страна представя Вашата компания по най-добрия възможен начин. С подходящите аксесоари си осигурявате по-лесна експлоатация, висококачествено представяне и, не на последно място, по-добра репутация.

Подходящи за всяка индустрия

Модели с безконтактен сензор

Лесно разбираеми за посетители

Безконтактна дезинфекция със сензор

Дозаторите за дезинфекция с автоматичен сензор не само предлагат добро обслужване, но са и преди всичко особено хигиенични. Всеки знае класическите контейнери с помпено устройство - често човек се опитва възможно най-малко да докосва дозатора. Кои бактерии, вируси и гъби се дезактивират зависи от дезинфектанта.

Безконтактните дезинфектанти олицетворяват хигиенно решение. Личният контакт се редуцира благодарение на съвършено чувствителния дозатор. Поставяйки ръка под сензора, посетителят получава оптимално количество дезинфектант. Всичко това без никакъв физически контакт и следователно по най-добрия възможен начин.

Истински комфорт, който да предложите на своите клиенти. Стойката за дезинфекция е достъпна за всички - оптималната височина на сензора и дозатора гарантира удобно използване за малки и големи.

Сензорът реагира като поставите ръка пред него. Като собственик можете предварително да зададете количеството, което да се дозира. Идеалното количество за дозиране, в комбинация с контейнер за 1л. дезинфектант, осигурява устойчива и икономична консумация.

Depending on the agent, this can act as a bactericide or virucide. The latter agents deactivate not only bacteria but also viruses and fungi.

С моделите Steripower количеството на дозата може да се регулира между 0.5 и 5 мл. Когато дозата достигне дланта на ръката, тя бива напълно покрита с дезинфектанта. В зависимост от агента, той може да действа срещу бактерии или срещу вируси. Съвременните агенти деактивират освен бактериите и вирусите и гъбите.

Излишната течност може да се събира от хигиенни подложки в тавата под дозатора. В зависимост от диспенсъра е възможно да се предоставят и хартиени кърпички на клиентите, с които да изсушат ръцете си. В този случай ще имате нужда и от кошче за боклук наблизо.


Търсите подходящ диспенсър за дезинфекция за Вашия бизнес?

В онлайн магазина ни ще откриете различни артикули за Вашия бизнес. Стойките са удобни и са на оптималната височина. В повечето случаи дозаторът е автоматичен. Освен това хигиенните станции се отличават с висококачествен екстериор.

Благодарение на материала алуминий станциите изглеждат минималистично с опростен дизайн. Сребърната анодизирана повърхност се адаптира към всеки интериор и бизнес оборудване. Стойките са удобни с височина 1500 - 1700 мм, а тънката плоча в основата гарантира стабилност.

Освен основата, самото тегло на станцията допринася за нейната стабилност. В зависимост от дебелината на основната рамка има по-леки или по-тежки модели. Въпреки това, хигиенните станции са лесно преносими. Благодарение на включената батерия, няма кабели, които представляват опасност от спъване.

С тези характеристики показаните по-горе стойки и диспенсъри се използват в най-различни индустрии. Стойките са много популярни сред клиенти, посетители, минувачи и служители. Те могат да бъдат поставени както в офиси, фабрики и складове, така и в магазини, обществени и културни институции или на събития.

Колоните за дезинфекция обогатяват работното място. Персоналът, колегите и служителите Ви вече имат възможност да дезинфекцират ръцете си по всяко време. Това от своя страна допринася за общото здраве, тъй като множество патогени се предават чрез ръцете.

Здравето на клиентите и посетителите също е на фокус със стойките за дезинфекция. Те предоставят възможност да се почувствате отново комфортно в собствената си кожа. Това оставя положително впечатление у много посетители и засилва лоялността и репутацията на Вашата компания .

Благодарение на популярността на хигиенните станции сред клиенти и служители, те бързо се превръщат в неразделна част от интериора. Поставени във Вашия магазин или офис, те са винаги на разположение. Дезинфекция на ръцете може да се извърши бързо и ефективно със съответния диспенсър.

Стенен

Безконтактен диспенсър за дезинфектант със стенен монтаж

Stand Version

Hygiene Stand Manual II

Хигиенен пункт

Хигиенен пункт Sensor-Performance I

Различни модели за ефективно почистване на ръцете

Като експерти по насърчаване на продажбите препоръчваме диспенсър за дезинфектант не само от хигиенни съображения. Както вече споменахме лоялността на клиентите и общото им здраве също се влияят. Това оказва влияние и върху атмосферата на пазаруване, което кара посетителите да се чувстват добре.

За постигане на този ефект се препоръчват различните дозатори за дезинфекция на ръце. Изборът от модели и оборудване предоставя различни възможности за внедряване във Вашата компания. 

Хигиенните станции Steripower несъмнено представляват най-висококачественото решение. Благодарение на широката тръба на стойката и елегантната алуминиева основа те се адаптират към всяка среда. Уредът за дезинфекция на ръцете Steripower осигурява сигурна и приятна дезинфекция. Регулируемото количество на дозата и голямото пространство за съхранение на дезинфектанта гарантират дълъг период на употреба.

В сравнение с други дозатори за дезинфектанти, моделите Steripower може да изглеждат големи. Те се виждат отдалеч. Като алтернатива предлагаме и дозатори с по-малък обем, при които рамката и сензорът са с опростен дизайн.

Станцията заема по-малко място. Диспенсърите с различна големина могат да бъдат поставени на различни места - обикновено на входа или на изхода, особено на места, където се обменят много бактерии.

Други критични точки са касовите зони, които предполагат близък личен контакт. При размяна на стоки или пари, както и при въвеждане на ПИН, хората влизат в контакт с различни бактерии. Тук е подходящо инсталирането на дозатор за дезинфектант.

Други ситуации, които изискват наличието на хигиенна станция са използването на колички за пазаруване, отварянето на вратата или подписването. Независимо къде са поставени, те осигуряват повече хигиена и безопасност. След дезинфекция ежедневието може да се завърне към нормалното.

Изберете своя дозатор за дезинфектант сега. Създайте приятна атмосфера за пазаруване, укрепете лоялността на клиентите си и осигурете благосъстоянието на посетителите, пациентите, клиентите, бизнес партньорите и служителите си.

VKF Renzel ще се радва да ви посъветва относно дозаторите за дезинфектанти и хигиенните станции. Свържете се с нас по телефон или имейл. Заедно ще намерим правилното решение за всяка компания.
Затвори менюто
Нагоре