Контролните гривни най-често се използват в хотели и по време на изложения, фирмени събития и концерти. Управлявайте лесно тълпите от хора, които влизат на Вашето събитие и допринесете за мерките за сигурност като обозначите посетителите.

Затвори
Филтриране и сортиране

С гривните за достъп държите всичко под контрол

Искате ли да имате ясен поглед над гостите на събитието си? Търсите артикули, които са едновременно практични, модерни и изглеждат добре? Тогава гривните са подходящо решение за Вас и Вашата компания. Прикрепени към китката, гривните за достъп показват кои са гостите, влезли на събитието с билет или покана.

Вие също можете да разчитате на този метод за сигурност, когато става въпрос за контрол на достъпа, а също така да използвате практичната индивидуална услуга за печат на Вашите гривни. Устойчивите на разкъсване и водоустойчиви гривни се предлагат с индивидуален печат по заявка.
 

Контролните гривни осигуряват сигурна идентификация

Те са аксесоари, които най-често се срещат на концерти, големи събития, фестивали и партита: ленти за вход в голямо разнообразие от размери, форми и цветове. Особено полезни са за Вас като предприемач или организатор на събития, за да следите кои гости вече са регистрирани, платили са и им е позволено да преминат входната зона с гривната си.

Освен това индивидуалният печат също играе важна роля на подобни големи събития. С раздаването на гривните можете да поставите своя собствен печат върху събитието. Възползвайте се от възможността да проектирате свои собствени гривни и да ги отпечатате онлайн в големи количества.

Контролните гривни със закопчалка от нашия онлайн магазин са 3-слойни пластмасови гривни с предпазна закопчалка, която не може да се отвори отново. По този начин можете да сте сигурни, че гривната не се прехвърля на неоторизирани лица. Може само да се отреже, но не може да се махне, без да се повреди. Изберете цвета, който най-добре подхожда на Вашето събитие. Като алтернатива ще откриете и контролни гривни с лепенка, направени от изключително устойчивия на разкъсване и водоустойчив Tyvek® (хартиен материал). Поради силното лепилно затваряне и предопределената точка на счупване, тази гривна също не може да се прехвърля и впечатлява с лекотата на използване. Просто я сложете около ръката си, стиснете, и готово!

Освен че се използват на събития, гривните за достъп са идеални и за маркиране на куфари и багаж. Така нищо не излиза извън контрол.
 

Гривни със или без печат

Ще се радваме да отпечатаме желания брой гривни за Вас с надпис, лого или слоган. Просто ни уведомете кой модел сте избрали и се възползвайте от нашата оферта тук в онлайн магазина.

Независимо дали е с печат или не - с използването на нашите гривни винаги знаете точно колко и кои хора имат достъп до Вашето събитие. С удоволствие ще Ви изготвим индивидуална оферта.

Затвори менюто
Нагоре