Това е нашата гама от урни и кутии за акции, анкети, гласуване, събиране на дарения и въртящи се плексигласови барабани за провеждане на томболи. Всички тези продукти се използват често на изложения и събития, но са подходящи и за благотворителни кампании и раздаване на награди.
Нашите урни и лотарийни кутии не са само за състезания, те са идеални и за събиране на визитки на панаири и търговски изложения, като кутия за събиране на предложения, коментари и др. Урните със заключване често се използват като сейф за пари и монети (кутии за дарения). Като производител на тези кутии и урни от плексиглас, можем да гарантираме за качеството на продуктите.

Затвори
Филтриране и сортиране

Лотарийни кутии от плексиглас - от малки до XXL

Лотарийната кутия е невероятно гъвкава. Въпреки че се използва главно за томболи, състезания и кампании, тя е също толкова подходяща за събиране на визитки, бюлетини, предложения, идеи, оплаквания и много други. Стандартните лотарийни кутии се предлагат в различни размери (от малки 200 мм³ до XXL кутии с обем 500 мм³). Ако дори тази XXL кутия е твърде малка за Вашия проект, може да изберете барабан за томбола.

Ако съдържанието на плексигласовата кутия трябва да бъде защитено от неоторизиран достъп, има смисъл да предпочетете кутия със заключване. Кутиите със заключване включват качествена брава и 2 ключа. Изберете от двата налични размера с дължина на страната 200 мм или 300 мм. По заявка са възможни и различни размери, благодарение на собственото ни производство.
 

Лента за рекламни вложки за кутия, изработена от твърдо PVC

Съответстваща лента, изработена от прозрачно PVC, позволява поставянето на рекламна вложка в кутията, която се вижда от всичките 4 страни. Като алтернатива предлагаме и директно отпечатани PVC ленти. В такъв случай няма нужда от допълнителна хартиена вложка.

Ако искате да избегнете използването на хартиени вложки, можем да отпечатаме кутиите директно с Вашето лого или слоган. Плексигласовите кутии изглеждат страхотно поставени върху бялата стойка TONDO или на пиедестал.
 

Кутия за събиране на мнения и предложения

Кутиите за събиране на предложения и отзиви от клиенти са популярни в много компании, хотели, магазини и институции. Използват се за събиране на предложения, отзиви и критики, които се записват на листчета и се събират в кутията.
Ако пък имате нужда от по-компактно решение, нашата малка пощенска кутия е идеална за Вас. Мобилната, заключваща се пощенска кутия може да бъде монтирана навсякъде.

За всякакви въпроси относно нашите плексигласови урни, кутии за дарения и събиране на отзиви, моля свържете се с нас. Можем да Ви посъветваме и по отношение на продукти по поръчка, тъй като ние сме производители на много от артикулите, представени в тази категория.

Затвори менюто
Нагоре