Хладилната витрина поддържа Вашите стоки свежи, като в същото време ги презентира на клиентите по привлекателен начин. Стоките във витрината са видими от различни ъгли, така че да привличат вниманието на гостите и посетителите. Открийте нашия асортимент от хладилни витрини за привлекателно представяне на Вашите продукти!
Затвори
Филтриране и сортиране

Пресни и добре охладени продукти за Вашите клиенти

Прохладата и свежестта са два термина, които са тясно свързани с покупката и консумацията на храна. За да предадете продуктите на клиента в идеален вид, е важно да държите стоките на хладно място, докато не бъдат продадени. В същото време, разбира се, продуктите трябва да бъдат привлекателно представени.

Можете да комбинирате тези две цели с хладилна витрина. Тя помага да представите продуктите с оптимално качество в точката на продажба по привлекателен начин. Освен това, осветената хладилна витрина гарантира, че презентацията е в правилната светлина. Подходящото осветление може да помогне за представянето на продуктите по вкусен начин.

Светлината подчертава цветовете на храната и я прави да изглежда по-свежа, по-отчетлива и по-вкусна. Това може частично да повлияе на решението за покупка. Позиционирането на продуктите в хладилната витрина също е от решаващо значение. Витрината предлага различни височини за излагане на стоките.

Представете избраната селекция продукти на оптимална височина. По този начин можете да насочите вниманието на клиентите и гостите към определени стоки или да популяризирате нови продукти. С хладилна витрина за хранителни стоки, можете да привлечете вниманието към определен дневен специалитет или вкусна торта.

Хладилни витрини за кетъринг индустрията

Почистването на витрината играе решаваща роля в кетъринга. След представянето на пресни продукти и ястия, витрините се почистват лесно и удобно. Някои от витрините могат дори да бъдат отворени от няколко страни. Това не само улеснява почистването, но позволява и изкарването на продуктите от различни страни.

В хладилна витрина тортите биват представени по привлекателен начин. Без да притеснява клиента, персоналът може лесно да извади продуктите отзад. Открийте хладилната витрина “Katrin”, която е достъпна от двете страни, както и много други витрини за Вашия ресторант или кафене.

Области на приложение на хладилните витрини

Областите на приложение на хладилните витрини варират от кетъринг и събития до оборудване на собственото кафене на компанията. Това гарантира свежест и качество на мястото на употреба. Областите на приложение варират в зависимост от витрината.

Класическите хладилни витрини за хранителни продукти се използват главно в кафенета, ресторанти и закусвални. В тях могат да се представят парчета торта, десерти или ястия. Като неразделна част от обзавеждането, витрината лесно се вписва във всеки интериор и привлича вниманието на клиентите към Вашите продукти.

Витрина може да бъде поставена навсякъде в ресторанта и се нуждае само от контакт наблизо. Благодарение на лесното боравене, витрините могат да се използват не само стационарно, но и мобилно.

Мобилното използване на хладилна витрина осигурява привлекателна презентация и високо качество на продукта дори в движение, например по време на изложения. Хладилната витрина може да се използва индивидуално или като продължение на бюфет. Във всеки случай може да предоставите на клиентите прохладна напитка в натоварените панаирни дни.

С прясна храна и свежи напитки ще впечатлите всяка целева група. Закуските и напитките са особено популярни на търговски панаири и събития, а пресните и висококачествени деликатеси оставят винаги добро впечатление. Хладилната витрина дава възможност да се представят привлекателно охладени напитки и храни на различни събития.

Настолният POS хладилен диспенсър за напитки “Home of Cool” е специален вид хладилна витрина. Можете да го използвате за брандиране и рекламни цели. Страничната част на диспенсъра може да бъде индивидуално проектирана с помощта на различни рекламни приставки. Благодарение на елегантния дизайн, POS диспенсърът привлича вниманието на всички посетители..

В нашата гама ще намерите и класически витрини с функция за охлаждане. Като неразделна част от представянето на стоките, хладилните витрини се превърнаха в незаменима част от оборудването на закусвални, пекарни и бензиностанции. Благодарение на тясната си, но висока форма, те почти не заемат търговска площ. Витрините привличат вниманието с височината си, а също така представят стоките на оптимална височина.

Атрактивно представяне на продукти

Индивидуално регулируемо охлаждане

Привличащи вниманието

Хладилни витрини за насърчаване на продажбите

С помощта на нашите хладилни витрини ще привлечете повече внимание към изложените продукти. Това оказва положителен ефект върху продажбите, а интелигентното охлаждане гарантира високо качество на стоките и увеличава удовлетвореността на клиентите.

Те могат да се насладят на току-що закупените продукти охладени и свежи. Свежестта на Вашите продукти със сигурност ще направи добро впечатление; така ще задържите редовните си клиенти и ще привлечете нови.

Използването на хладилна витрина е не само добре за изложените продукти, но и се отплаща. С витрината издигате представянето на пресни продукти на ново ниво и оставяте добро впечатление у клиентите. Освен това витрините се вписват в почти всеки интериор на магазин, а моделите с колелца са идеални за мобилна употреба.

Поставена на правилното място, хладилната витрина може да бъде ефективен начин за увеличаване на продажбите. Витрините, поставени до касата или близо до входа, насърчават импулсните покупки. Когато клиентите имат лесен достъп до прясна храна и охладени напитки, това стимулира продажбите.

Използвайте това и многото други предимства на хладилните витрини за Вашата компания. Оборудвайте бара, изложбения си щанд, бензиностанцията или магазина си с привлекателна хладилна витрина. Възползвайте се от допълнителното внимание, което витрината поставя върху Вашите продукти.

Открийте различните модели витрини в нашия онлайн магазин за Вашата област на приложение. Търсите ли настолна витрина, която да добавите към бюфета си? Трябва ли Ви елегантна витрина за Вашето съоръжение?

Доставяме различни решения според мястото на продажба. Свържете се с нас сега!
Затвори менюто
Нагоре