Използвайте нашите стъклени витрини във Вашия магазин, шоурум или на търговски панаири. Представете продуктите си по най-елегантния начин във витрини от стъкло. Нашите витрини се предлагат по желание със или без осветление.
Затвори
Филтриране и сортиране

Стъклени витрини във всякакви варианти

Стъклените витрини са особено подходящи за впечатляващото представяне на продукти в бизнес помещения и обществени сгради. Други области на приложение са музеи, офиси, шоуруми, ресторанти, медицински кабинети и магазини. Дизайнът на стъклените витрини варира в зависимост от областта на приложение.

С алуминиеви елементи създавате модерен и елегантен външен вид. С дървени елементи подчертавате естествен външен вид. Безрамковите витрини насочват фокуса изцяло върху Вашите продукти. Те се открояват с уникалната си прозрачност и кристална елегантност.

Различните размери на стъклените витрини придават специален усет. Използвайте широките витрини за различни продукти. В крайна сметка неслучайно прозрачните стъклени витрини са елегантно, декоративно решение за обзавеждане и могат лесно да бъдат интегрирани във всяка среда.
 

Изцяло стъклени витрини с много функционални детайли

В нашия онлайн магазин ще откриете разнообразни модели стъклени витрини, които се различават както по своя материал, така и по размер и форма. Както подсказва името, витрините са изработени изцяло от стъкло.

Задните стени и/или основата и покривния панел обаче могат да бъдат направени от различен материал, като например буково дърво, алуминий или метал. Освен това изцяло стъклените витрини често се монтират на специално разработени основи.

Свободностоящата витрина "Straight" може да се заключва и често се използва като витрина за колекции. Алуминиевите профили осигуряват и по-голяма стабилност.

Витрината "Onyx" има 2 плъзгащи се врати с ключалка и е оборудвана с две халогенни лампи в горната част. С това осветление поставяте продуктите си в центъра на вниманието.
 
По желание с или без халогенни лампи се предлага и моделната витрина "Athena", която е оборудвана с отваряща се врата със защитна ключалка и четири рафта.
 

Предлагамe всички варианти на изцяло стъклени витрини

Изберете сега стъклената витрина, която най-добре отговаря на Вашите изисквания. Предлагаме витрини в голямо разнообразие от дизайни и размери, както и изцяло стъклени витрини със или без осветление. 

Нашите витрини се предлагат с отварящи се или приплъзващи се врати. Цветните основи поставят специален акцент. Открийте големия избор от стъклени витрини в нашия онлайн магазин. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
Затвори менюто
Нагоре