Перфектната изложбена стена за вашия приличен външен вид


В нашия онлайн магазин ще намерите най-разнообразните изложбени стени, които могат да бъдат индивидуално отпечатани. Възползвайте се от възможността да адаптирате изложбените стени към вашите желания и изисквания. В края на крайна сметка, изложбените стени бързо привличат вниманието на минувачите, поради тяхната специална форма, текстура и големина.

 

Изложбени стени във всички възможни варианти

 

Със "поп-ъп"дисплеи, сгъваемите  и преградни стени, вашият щанд получава "последните си щрихи" и може да се превърне в истинска атракция на всеки търговски панаир. Вземи, например, сгъваемата стена "360" с печатни панели, изработени от сребристо анодирани алуминиеви рамки, които са свързани с практични панти. Това позволява отделните елементи на изложбената стена да се завъртат от 0 до 360 градуса, а настройката на ъгъла може да се избере отделно. В един напълно различен дизайн, екранът "Леа" се представя с дървени летви: Разделителните летви, изработени от висококачествена масивна дървесина могат да бъдат поставени навсякъде благодарение на своята гъвкавост, побират се в много малко пространство и са лесни за транспортиране.  Разделителната стена "Multi" с алуминиева вградена рамка е прикрепена към 4-те сребърни анодирани алуминиеви тръби чрез пластмасови скоби. Допълнителният комфорт се предлага от рамки, в които леките панелни материали могат да бъдат представени от двете страни. Възползвайте се от много стабилен модел с прахово боядисани стоманени крака, които могат да бъдат индивидуално разширени по желание.

Не виждате решение, което да е подходящо за Вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

 

Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре