Има различни изисквания за правилната търговска изложбена стена. Изложбените стени трябва да бъдат бързи и лесни за издигане и транспортиране. Гъвкавостта в дизайна осигурява лесно променяща се презентация и атрактивни изложбени щандове. Рекламното пространство, предлагано от стената, също играе роля. С перфектната стена на търговското изложение Вашият щанд се превръща в привлекателен за преминаващите посетители на панаира. Използвайте артикулите в онлайн магазина за атрактивно изграждане на търговки щанд, ефективна реклама и привлекателна информационна повърхност.
Затвори
Филтриране и сортиране

Перфектната изложбена стена за вашия приличен външен вид


В нашия онлайн магазин ще намерите най-разнообразните изложбени стени, които могат да бъдат индивидуално отпечатани. Възползвайте се от възможността да адаптирате изложбените стени към вашите желания и изисквания. В края на крайна сметка, изложбените стени бързо привличат вниманието на минувачите, поради тяхната специална форма, текстура и големина.

 

Изложбени стени във всички възможни варианти

 

Със "поп-ъп"дисплеи, сгъваемите  и преградни стени, вашият щанд получава "последните си щрихи" и може да се превърне в истинска атракция на всеки търговски панаир. Вземи, например, сгъваемата стена "360" с печатни панели, изработени от сребристо анодирани алуминиеви рамки, които са свързани с практични панти. Това позволява отделните елементи на изложбената стена да се завъртат от 0 до 360 градуса, а настройката на ъгъла може да се избере отделно. В един напълно различен дизайн, екранът "Леа" се представя с дървени летви: Разделителните летви, изработени от висококачествена масивна дървесина могат да бъдат поставени навсякъде благодарение на своята гъвкавост, побират се в много малко пространство и са лесни за транспортиране.  Разделителната стена "Multi" с алуминиева вградена рамка е прикрепена към 4-те сребърни анодирани алуминиеви тръби чрез пластмасови скоби. Допълнителният комфорт се предлага от рамки, в които леките панелни материали могат да бъдат представени от двете страни. Възползвайте се от много стабилен модел с прахово боядисани стоманени крака, които могат да бъдат индивидуално разширени по желание.

Не виждате решение, което да е подходящо за Вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

 

Затвори менюто
Нагоре