Сгъваемите стени са идеален фон за Вашия щанд или събитие. Те са мобилни, лесни за ползване и дават много свобода по отношение на дизайна на Вашето представяне на търговски изложения и панаири. Тук ще намерите голям избор от сгъваеми стени. Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Затвори
Филтриране и сортиране

Сгъваема стена като фон на изложбения Ви щанд

Сгъваемите стени, бидейки големи модулни презентационни системи, са популярни елементи за дизайн в сектора на търговските изложения и събития. Сгъваемата стена, известна още като изложбена стена или сгъваем дисплей, е здрава, стабилна, свободно стояща конструкция, която може да бъде индивидуално проектирана и поставена бързо. В нашия онлайн магазин ще намерите разнообразни модели сгъваеми стени - от алуминий или дърво, с двустранен печат или с дървени ламели. Научете повече за нашата богата продуктова гама и изберете сгъваемата стена или параван, който най-добре ще пасне на предвиденото приложение.
 

Бърз монтаж, лесно транспортиране: Вашата сгъваема стена

Сгъваемите стени са важен елемент от мобилната презентация. Като изложбени стени те са подходящи за всякакъв тип PR кампании, събития, търговски панаири, конгреси или обучителни курсове. Монтажът им е лесен и не изисква инструменти, а банерите се сменят за секунди. Когато се използва правилно, осветлението значително подсилва ефекта им. След употреба сгъваемата стена е лесна за транспортиране - може да се сгъне и прибере в транспортната чанта в багажника.
Затвори менюто
Нагоре