Сред нашите монтажни елементи гарантирано ще намерите подходящата приставка за Вашите електронни ценови етикети. Крепежните елементи и скоби са подходящи не само за различни области на приложение, но и за различни производители. Открийте решения за рафтове, перфорирани стени, маси, тавани или кутии.

Затвори
Филтриране и сортиране

При нас със сигурност ще откриете подходящото решение за закрепване за Вашите електронни ценови етикети. Фиксаторите и скобите са подходящи не само за различни приложения, но и за различни производители. Открийте решения за рафтове, перфорирани стени, подове, тавани или кутии.

Попитай сега »
Различни утвърдени производители има на пазара за електронни ценови етикети. Те предлагат най-съвременните решения за цифрово етикетиране на цените. Електронните етикети за рафтове (ESL) позволяват единен, централизиран контрол на цените за секунди.

Гарантираме Ви лесно преминаване от аналогово към електронно етикетиране на цените с прецизно монтирани приставки. По този начин етикетът с цената може да бъде поставен в непосредствена близост до продукта или директно върху него.
 

Ние произвеждаме ESL монтажни елементи за тези и други производители на електронни етикети:

tronitag_1907_de

troniTAG


pricer

Pricer


juice_englisch-1024x683

Displaydata


ses-labels

Hanshow


schampoo_englisch-1024x683

SES-Imagotag


anwendungsbeispiel-aufhaengehaken

Попитайте за други »


Правилният монтаж за всеки етикет

За закрепване на ценовия етикет в непосредствена близост до продукта, ние предлагаме закрепващи елементи за всяко приложение. Използвайте нашите скоби и куки, за да прикрепите етикета към желаното място. Или поставете електронния етикет директно в полезрението на клиента с настолен дисплей.

Открийте правилният монтаж за Вашите стелажи, оборудването на Вашия магазин и Вашата област на приложение сега:
weiter-anfragen

Ценови шини за стелажи


anwendungsbeispiel-klip

Щипки за касетки, кошници и др.


anwendungsbeispiel-lochwand

Адаптери за куки за перфо стена


decken-und-plakatschienen Kopie

Окачвания за таван и плакатни релси


anwendungsbeispiel-tischaufsteller

Поставки за маси и плотове


boden

Свободностоящи стойки


Индивидуални фиксиращи елементи за Вашите електронни етикети

Вашата област на приложение има специални изисквания за ESL монтаж? Искате да прикачите цифрова цена директно към конкретен продукт? Благодарение на дългогодишния опит и собственото ни производство, можем да Ви предложим ESL фиксиращи елементи, индивидуално пригодени за Вашия бизнес.

Търсим решение заедно

Разработване на прототип и серийно производство

Крепежни елементи за всяко приложение

Обширно познание в областта на ESL

С нашите знания и опит ние ще Ви съдействаме от планирането до изпълнението. Заедно ще намерим оптималния монтаж за Вашето цифрово етикетиране на цените. Нека Ви вдъхновим с нашите възможности за производство и довършителни работи.

ESL монтажни елементи директно от производител

Открили ли сте правилното закрепване за Вашите етикети и област на приложение? Ще се радваме да Ви посъветваме за подходящия монтаж на цифровото етикетиране на цени. С дългогодишен опит и широка гама от производствени възможности, ние сме правилният партньор за монтаж на електронни етикети. Свържете се с нас сега и ще получите индивидуално решение за закрепване на Вашите електронни етикети.

Попитайте сега »
Затвори менюто
Нагоре