Етикети за цени са съществен елемент от търговското оборудване. Поставките за цени, ценовите етикети и като цяло изложението на цените на вашите продукти са едни от най-важните аспекти в процеса за насърчаване на продажбите и арсенала от търговско оборудване. Цената винаги трябва да е близо до продукта, за да се асоциира лесно с него и да не предизвиква объркване в клиента. Ние ви предлагаме множество възможности за избор на ценови етикети, ценови табели и държачи за цени.

Тук ще намерите нашият пълен асортимент от артикули като ценови шини, постерни релси и шини, ценови табели, системи за етикетиране, ценови табели и много други предложения за Вашия арсенал от търговско оборудване
Затвори
Прилагане на филтър

Ценови етикети в точката на продажба (POS)

 

Оптималното търговско оборудване, означаващо цените във вашия магазин или супермаркет е не само необходимо за доброто представяне на информация, но и носи естетическа наслада на клиента. Тук помагат нашите незаменими постерни релси и шини и , разбира се, нашите ценови шини, на които може да поставите своите етикети за цени. Творческите пособия като маркери, мастила и много други вдъхват разнообразие и живот на рафта. Поради тази причина, те не трябва да се забравят в стратегията за оптимизирането на рафта.

 

Оптимизриайте своето търговско оборудване с предложенията от ВКФ Ренцел България.

 

Не виждате решение, което да е подходящо за Вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

 

 

Затвори менюто
Нагоре