Етикети за цени са съществен елемент от търговското оборудване. Поставките за цени, ценовите етикети и като цяло изложението на цените на вашите продукти са едни от най-важните аспекти в процеса за насърчаване на продажбите и арсенала от търговско оборудване. Цената винаги трябва да е близо до продукта, за да се асоциира лесно с него и да не предизвиква объркване в клиента. Ние ви предлагаме множество възможности за избор на ценови етикети, ценови табели и държачи за цени.

Тук ще намерите нашият пълен асортимент от артикули като ценови шини, постерни релси и шини, ценови табели, системи за етикетиране, ценови табели и много други предложения за Вашия арсенал от търговско оборудване

Повече информация »

Ценови етикети в точката на продажба (POS)

 

Оптималното търговско оборудване, означаващо цените във вашия магазин или супермаркет е не само необходимо за доброто представяне на информация, но и носи естетическа наслада на клиента. Тук помагат нашите незаменими постерни релси и шини и , разбира се, нашите ценови шини, на които може да поставите своите етикети за цени. Творческите пособия като маркери, мастила и много други вдъхват разнообразие и живот на рафта. Поради тази причина, те не трябва да се забравят в стратегията за оптимизирането на рафта.

 

Оптимизриайте своето търговско оборудване с предложенията от ВКФ Ренцел България.

 

Не виждате решение, което да е подходящо за Вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

 

 

Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре