Затвори
Филтриране и сортиране

Етикетиране на цените на мястото на продажба

Бързо, сигурно, лесно етикетиране! Четливото обозначение на цените на стоките е основна предпоставка за успех в продажбите. Четливото етикетиране на цените улеснява клиента при взимането на решение за покупка.

Решението на клиента да купи или да не купи може да бъде значително повлияно от ценообразуването. Привлечете активно вниманието на купувача към избрани продукти.

За целта етикетът с цената трябва да бъде спретнато и ясно прикрепен към продукта. Това е сигурен начин да покажете качеството на Вашите стоки и услуги.

Етикетите с цени са символ на добро обслужване и необходимата прозрачност. Използвайте най-разнообразните системи за етикетиране на цените от нашата гама. Осигурете на клиентите си най-добрия изглед с артикули като постерни релси, ценови табелки, етикети с цени или дори маркери за етикети.

Разбира се, имаме и различни артикули за промоции и специални оферти. Продукти за разпродажби и отстъпки можете да намерите в нашия раздел за етикетиране за промоции.

 

Ценови етикети и аксесоари за Вашия бизнес

Предлагаме както електронни етикети, така и класически ценови етикети за надписване, както и плакатни релси, ценови шини и табелки за цени. Коя система за етикетиране на цените ще изберете зависи от мястото на употреба.

От значение е дали търсите например ценови табели за рафтове, етикети за обозначаване на склада или имате нужда от банерни системи и плакатни шини за Вашите банери.

Разбира се, предлагаме и класически ценови табели. При нас ще намерите и табелки за забиване в меки материали, щипки за закачане на етикети и популярните вложки за етикетиране на цените на дребно.

 

Етикетиране на цените спрямо мястото на употреба

Етикетирането на цените на рафта е едно от най-важните неща за всеки магазин. За различните стелажни системи има и различни ценови етикети. Ние произвеждаме много различни видове ценови шини. 

Има ценови шини за защипване, с лепило или за използване с рафтови разделители. С правилната лайсна имате възможност ясно да подчертаете цените си, като същевременно ги защитите. Имате ли нужда от ценови шини, които не са налични в магазина? Свържете се с нас по имейл.

Често в магазина се налага поставяне на цената над продукта, например при стоки на палета или каси с напитки. Тогава се използват системи за окачване. За тази цел са подходящи постерните шини.

Релсите, както и рамките за плакати, се предлагат в широка гама от формати. Посочените цени се виждат отдалеч поради височината на разположението. 

Важна характеристика за ценовото етикетиране е близостта до продукта. Ето защо ние предлагаме на нашите клиенти най-различни възможности за закачане на цената директно към продукта. Точно както има голямо разнообразие от продукти, ние доставяме широк спектър от държачи и начини за закрепване на цените.

Има много начини да поставите цената близо до продукта. Било то на свободностояща стойка, която стои директно до продукта или на етикет с цена, който да залепите или защипете към него.

Разгледайте нашата гама за правилния продукт. За да спестите време, винаги можете да се свържете директно с нас. Възползвайте се от нашия опит в оборудването за точката на продажба.

 

Мерки за насърчаване на продажбите в точката на продажба

Оптималните ценови дисплеи и ценови етикети са визуално привлекателни и в същото време информативни. Тук на първо място са незаменимите ценови шини, които ние произвеждаме. В допълнение към етикетниците, релсите за плакати и постерните профили са често използвани.

Има, разбира се, и ценови етикети, които са прикрепени директно към самия продукт. Етикетите са креативни елементи, които допълват общия вид на продукта. Те не трябва да липсват, за да направят точката на продажба оживена и интересна.
 

Продукти директно от производителя

Като производител на много от тези продукти за етикетиране на цените, ние имаме много опит в точката на продажба.

В нашия асортимент ще намерите продукти с различни предимства. Като производител ние сме се специализирали в различни материали за насърчаване на продажбите. Отпечатването и модификациите на продуктите са възможни при поръчки на по-големи количества. 

Ще се радваме да Ви посъветваме при избора на подходящи артикули. Нека нашите идеи Ви вдъхновят да разгърнете максимално потенциала си в областта на насърчаването на продажбите.
Затвори менюто
Нагоре