Висококачествените куки за перфорирани стени са незаменим компонент от успешното оборудване на магазина. По-долу ще намерите широка гама от артикули за представяне на Вашите стоки. Куки, изработени от метал или пластмаса, единични и двойни куки, със и без ценови етикети, с различни дължини и разстояния между отворите. Куките позволяват да създадете собствен дизайн на дисплея, както и да оборудвате оптимално своята перфорирана стена с продукти от всякакъв вид.
Затвори
Филтриране и сортиране

Куки за перфорирани стени: Оптимална презентация в точката на продажба

Оборудването в точката на продажба в магазина трябва да бъде не само практично, но и гъвкаво. Асортиментът често се променя - затова е нужно оборудването на магазина да може лесно да се адаптира.

С куките за блистер опаковки можете да пренареждате дисплея отново и отново. Куките се закачат лесно на стената, а за повече стабилност и сигурност ще откриете и куки със заключващ механизъм. 

Благодарение на лесното окачване, дисплеят се пренарежда за секунди. Така можете да ангажирате вниманието на клиентите си с индивидуална презентация на продуктовата Ви гама.

С нашите перфорирани стени и висококачествени куки можете да адаптирате обзавеждането на Вашия магазин отново и отново. Лесното закрепване на куките към перфорираната стена означава, че Вашите продукти могат да бъдат изложени на нивото на очите за секунди. Използвайте вашата стена, за да привлечете вниманието на клиентите към определени продукти.

Разположете Вашите оферти на лесно достъпно място или височина и привлечете вниманието на посетители и клиенти. 

 

Куки и аксесоари за перфорирана стена

Много възможности с малко усилия. Обзавеждането на магазина с перфорирани стени позволява чести и бързи промени и не изисква много усилия.

На първо място, имате нужда от стелаж с евро перфорации. В категорията Перфорирани стелажи и дисплеи ще намерите различни дисплеи. В допълнение към стенните пана и щандове, предлагаме също въртящи се елементи. Тези дисплеи се поставят в магазина и основата за Вашата витрина е готова.

Куките могат да се поставят както пожелаете. Благодарение на уеднаквената европерфорация, артикулите могат да се закрепят към всяка перфо стена или Tego рафт. Куките са лесни както за закрепване, така и за премахване.

Аксесоарите за куки включват атрактивни държачи за продукти, джобове за етикети с цени и др. Има много възможности за комбиниране и разширяване на функционалността на куките.

 

Висококачествени куки за перфорирани стени

Решили сте да обзаведете магазина си с перфо стени? В нашия онлайн магазин можете да избирате от най-различни куки. От единични до двойни, куки със заключващо устройство и държачи за ценови етикети. Тук ще намерите всичко необходимо за идеалното представяне на Вашите стоки.

Куките за перфорирана стена се предлагат в широк диапазон от дължини и дебелини на телта. Така можете да адаптирате обзавеждането на магазина идеално към Вашия асортимент. Лесното закрепване на куките Ви дава гъвкавост при проектирането и представянето на Вашите стоки.

В допълнение към най-често срещаните единични и двойни куки, в нашата гама имаме и специални двойни куки за тежък товар. Те са идеални за здраво закрепване на по-тежки продукти. Куките могат лесно да бъдат оборудвани с нови стоки и блистерни опаковки благодарение на самозалепващите се етикети за куки.

Защита на продукти, изложени на куки

В допълнение, Вашите стоки могат да бъдат закрепени към куката с катинар за кука. С помощта на заключването можете да защитите своя асортимент от кражба.

Просто плъзнете цветната ключалка върху куката. Продуктите не могат да се свалят от куката без необходимия ключ.

Открийте подходящата кука за Вашия продукт. Закачате куките върху перфорирана стена, върху настолен дисплей или върху въртящата се основа. Предлагаме куки за различни приложения. Изберете подходящите за Вашата област на приложение сега!

 

Етикетиране на цените на куки 

Етикетирането на цените е изключително важно в точката на продажба. Освен ценови шини има и други възможности за етикетиране на цените върху стената.

Една от тези възможности са блистерните куки. Джобовете и щипките за цени са подходящи за етикетиране на цените директно върху продукта. Така цената е посочена в непосредствена близост до него, а самият той може лесно да се плъзне върху куката.

Етикет с цена може лесно да се плъзне в различните ценови джобове или щипки. На металните или пластмасови тагове може да се постави етикет. Разбира се, предлагаме и други начини за маркиране на цените, които може да разгледате в категорията Принадлежности за перфорирани стени.

Разгледайте нашата гама. Ако имате въпроси относно продуктите и тяхното приложение, ще се радваме да Ви посъветваме!
Затвори менюто
Нагоре