Перфорираните стени се използват в различни индустрии, поради лесното стилизиране с добавяне на куки и рафтове за презентация на продукти.

Затвори
Филтриране и сортиране

Оптимизирайте продуктовите си дисплеи с перфорирана стена и аксесоари от VKF Renzel

Стелажите с перфорирани стени са утвърдени продуктови дисплеи в много магазини. Перфорираните дисплеи могат да презентират подредено нестандартни или нестабилни артикули като чанти, продукти в найлонови опаковки или специални артикули, които могат да бъдат окачени без усилие с помощта на куки за перфо стени. Нашите перфорирани стени впечатляват не само с висококачествената изработка, но и с функционалността си.

С многообразието от принадлежности за перфорирани стени ще поддържате дисплея си винаги добре подреден и професионално изглеждащ. Предлагаме и елементи за сигурност като заключващи се куки за продуктите с по-висока цена, които вече спокойно можете да изложите на Вашата перфо стена.

Разгледайте асортимента ни и поръчайте сигурно онлайн или се свържете с нашите консултанти, които с удоволствие ще Ви помогнат да намерите най-добрия перфориран дисплей за Вашия магазин или склад.

Затвори менюто
Нагоре