Представете подходящо Вашите брошури и листовки с помощта на чисто нова поставка - настолна или окачена на стена, това е идеалният продукт за представяне на Вашите рекламни материали. Разполагаме с дисплеи за флаери във всички популярни DIN формати, на едно или повече нива, настолни или за стена, в портретен или пейзажен формат. В нашия онлайн магазин сме събрали разнообразие от всякакви модели и формати за Вас - научете повече за нашите поставки за брошури в различни размери, цветове и формати.

Затвори
Филтриране и сортиране

Стойки за брошури и флаери

Удобството е най-важният фактор за това Вашата рекламна или информационна брошура да се озове в ръцете на настоящи и потенциални клиенти. Но, за да може да се случи това, освен да подсигурите добър дизайн на рекламните Ви материали, трябва и да се погрижите за тяхното най-добро и стилно презентиране.

 

Разделението прави силата..?

В нашия случай - това е вярно! Поставките ни за брошури са стратегически разделени на нива (стъпаловидни и тип колизеум), за да могат да предложат добър изглед към множество различни флаери и едновременно да заемат минално пространство.

Затвори менюто
Нагоре