produktion_1200px

Обработка на пластмаси


Обработка на пластмаси


ВКФ Ренцел в централата си в гр. Иселбург, Германия произвежда и обработва с най-новите машини и технологии продукти от акрилно стъкло (плексиглас), PVC, PET, PC (поликарбонат), PS (полистирол) както и други пластмаси с различно приложение. Полуготовите суровини биват обработвани с лазер, фрезовани или щанцовани. Посредством импулсно лепене, термална обработка или инфрачервено облъчване детайлите получават желаната структура и форма. Много от продуктите могат да бъдат хомогенизирани в едно- или многокомпонентна структура с помощта на различните технологии за лепене на пластмасите. Производствените направления ситопечат и конфекциониране Ви гарантират затворен кръг на производствения цикъл на продукта.


Обработка на акрилно стъкло

За акрилните ни продукти използваме разнообразие от техники, за да можем да гарантираме високо качество на продуктите ни. Чрез лазери, CNC-фрези, полиране, огъване, лепене и монтиране постигаме една перфектна визия за акрила. Комбинацията от машинната прецизност и отработената ръчна работа спомага за създаването на най-сложните форми, които се отличават със своята брилянтност и издръжливост. Услугите , които предлагаме на нашите клиенти, се подобряват чрез възможността ни за разработване на индивидуални проекти.


Производство на фолиа

В нашето производство за фолиа обработваме материали с различна дебелина, за направата на артикули като- джобове, стопери, кутии за проспекти и т.н. Благодарение на прецизните ни машини можем да формоваме фолио от 1 мм Импулсното кантиране формова вече отрязаните или щанцовани детайли. Модерният машинен парк ни позволява да произвеждаме, както множество стандартни продукти, така и продукти по индивидуални проекти.


Високочестотно заваряване

Дългогодишният ни опит в областта на обработката на фолиа посредством високочестотното заваряване ни прави компетентен партньор в производството на ПВЦ продукти. Модерното машинно оборудване, техническият опит и висококвалифицираният персонал гарантират висококачествена изработка дори и при най-капризните ПВЦ продукти. Собствената ни производствена база позволява да отреагираме бързо на Вашите индивидуални желания. Силата ни е в обработката на фолиа с дебелина от 0,14 – 0,25 мм. Материали до 0,5 мм също не представляват проблем за нас. В по- голямата си част фолиата са антирефлексни. По желание на клиента са възможни различни форми, здравина, дебелина и цвят на изделията.
Затвори менюто
Нагоре