Графични услуги

Почти всички артикули от нашия асортимент могат да се индивидуализират с един печат. В това число заедно с рекламите влизат артикулите и акрилните щендери, преди всичко банерите, както и  комплексните щандове за изложение на панаири.

Проверка на данните

Всички печатни данни, доставяни от Вас, се проверяват от нас в  „Изходна проверка”. Ако тук се видят пропуски или несъответствия в данните от прикачените файлове, ние незабавно ще Ви съобщим това.* За възможно най-доброто съставяне на данни ще Ви предоставим на разположение Информационен лист. Ще го получите от нас при запитване, съответно ще го намерите в магазина директно при артикулите.
Grafik-Dienstleistungen

Съставяне на данни

Не притежавате данни, готови за печат и се нуждаете от оформление на желаната печатна медия? С удоволствие ще се заемем с това вместо Вас. Екипът на нашата фирмена рекламна агенция „Renzel.Agentur GmbH“ професионално ще превърне в реалност Вашите желания и идеи.

Обадете ни се! Отговорното лице за контакт на ВКФ Ренцел България , работещо с Вас, с радост ще продължи да Ви помага по-нататък.

* Ще проверим за Вас  разделителната способност, формата и цветния режим, без за това да даваме сигурност и гаранции. Извършването на по-нататъшни проверки може да се осъществи срещу увеличение на цената.

Затвори менюто
Нагоре