Особено популярни на изложения, събития и срещи, стойките за банери са част от задължителното бизнес оборудване за представяне на рекламни плакати. С дисплеите се борави лесно; стойките се предлагат в различни размери, лесни са за транспортиране и бързи за сглобяване. Те предлагат рентабилен и мобилен начин за представяне на рекламни банери на събития.

Затвори
Прилагане на филтър

Банер стойки за различни приложения

Различните стойки за банери от нашата онлайн гама са подходящи за търговски панаири, а също и за всички други рекламни кампании в точката на продажба, в пешеходни зони или дори в търговски центрове. В корпоративния сектор бързо сглобяващите се и разглобяеми стойки за банери често се използват за презентации. С възможност за сгъване и прибиране в няколко лесни стъпки, стойките за банери са идеални за всички компании, които искат да представят своята реклама бързо и гъвкаво на различни места. Стойките за банери също са добър избор, когато става въпрос за гъвкаво поставяне на банери в заседателни или конферентни зали, в магазин или където и да е другаде.
 

Леки и гъвкави стойки за банери за Вашата компания

Практичните стойки за банери предлагат различни възможности да представите Вашите услуги и продукти или да предоставите информация за Вашата компания или специални оферти на търговски панаири или събития. Постер и банер дисплеят "Snap" е висококачествен дисплей за вътрешна употреба. На тази стойка плакатът и банерът се фиксират с шини "Poster-Snap" с ширина по Ваш избор. Те са закрепени към телескопична алуминиева тръба с помощта на закопчалка с бързо освобождаване. Постер и банер-дисплей „KN-P” имат стоманена основа, която - поставена под пале - осигурява добра стабилност. Квадратната тръба от стомана и алуминий може да се удължава, а алуминиевите шини "Poster-Snap" позволяват бърза и лесна смяна на плаката. Или можете да изберете банер дисплей „Snap-Como“, състоящ се от комплект алуминиеви шини "Poster-Snap" с щипки, 2 алуминиеви стойки със сиви крайни капачки и две стоманени основи с прахово покритие. С тази стойка за банер можете да избирате между четири различни ширини.
 

Бърз рекламен ефект 

Стойките за банери могат да се използват по много различни начини и винаги представят атрактивно нови продукти, специални промоции или индивидуални оферти. Без значение дали са поставени на търговски панаири и събития, пред магазин или в самата компания: стойките за банери пленяват с леката си конструкция и гъвкави възможности за съхранение. Изберете онлайн от различните системи и открийте банер стойките, които са най-подходящи за разпространение на Вашето послание. За мобилна употреба, стойките за банери имат възможност за сгъване и следователно могат бързо да бъдат прибрани в кола и преместени.

Затвори менюто
Нагоре