Особено популярни на изложения, събития и срещи, стойките за банери са част от задължителното бизнес оборудване за представяне на рекламни плакати. С дисплеите се борави лесно; стойките се предлагат в различни размери, лесни са за транспортиране и бързи за сглобяване. Те предлагат рентабилен и мобилен начин за представяне на рекламни банери на събития.

Затвори
Филтриране и сортиране

Банер стойки за различни приложения

Различните стойки за банери от нашата онлайн гама са подходящи за търговски панаири, а също и за всички други рекламни кампании в точката на продажба, в пешеходни зони или дори в търговски центрове. В корпоративния сектор бързо сглобяващите се и разглобяеми стойки за банери често се използват за презентации. С възможност за сгъване и прибиране в няколко лесни стъпки, стойките за банери са идеални за всички компании, които искат да представят своята реклама бързо и гъвкаво на различни места. Стойките за банери също са добър избор, когато става въпрос за гъвкаво поставяне на банери в заседателни или конферентни зали, в магазин или където и да е другаде.
 

Леки и гъвкави стойки за банери за Вашата компания

Практичните стойки за банери предлагат различни възможности да представите Вашите услуги и продукти или да предоставите информация за Вашата компания или специални оферти на търговски панаири или събития. Постер и банер дисплеят "Snap" е висококачествен дисплей за вътрешна употреба. На тази стойка плакатът и банерът се фиксират с шини "Poster-Snap" с ширина по Ваш избор. Те са закрепени към телескопична алуминиева тръба с помощта на закопчалка с бързо освобождаване. Постер и банер-дисплей „KN-P” имат стоманена основа, която - поставена под пале - осигурява добра стабилност. Квадратната тръба от стомана и алуминий може да се удължава, а алуминиевите шини "Poster-Snap" позволяват бърза и лесна смяна на плаката. Или можете да изберете банер дисплей „Snap-Como“, състоящ се от комплект алуминиеви шини "Poster-Snap" с щипки, 2 алуминиеви стойки със сиви крайни капачки и две стоманени основи с прахово покритие. С тази стойка за банер можете да избирате между четири различни ширини.
 

Бърз рекламен ефект 

Стойките за банери могат да се използват по много различни начини и винаги представят атрактивно нови продукти, специални промоции или индивидуални оферти. Без значение дали са поставени на търговски панаири и събития, пред магазин или в самата компания: стойките за банери пленяват с леката си конструкция и гъвкави възможности за съхранение. Изберете онлайн от различните системи и открийте банер стойките, които са най-подходящи за разпространение на Вашето послание. За мобилна употреба, стойките за банери имат възможност за сгъване и следователно могат бързо да бъдат прибрани в кола и преместени.

Затвори менюто
Нагоре