Текстилните рамки се състоят от алуминиева рамка, покрита с рекламно пано, което се закрепва с помощта на специалните ръбове. Платнените банери имат минимизиращи шума свойства и придават домашна атмосфера на помещението. Стреч рамките могат да се монтират на стената, да се окачат от тавана (например на изложбени щандове) или да се използват като разделители на помещения. Областите на приложение варират от събития, панаирни щандове и оборудване на магазини до използване в офиса.

Затвори
Филтриране и сортиране

Текстилни рамки различни модели

В нашия онлайн магазин предлагаме широка гама от стандартни и светещи алуминиеви профили и текстилни рамки. Текстилните рамки имат широко приложение като привличащ вниманието лайтбокс, като текстилна стреч рамка за стенен монтаж или като рекламен дисплей за входната зона на хотели и фирми. Нашите материали за печат за текстилните рамки винаги са съобразени с предназначението. Текстилната рамка във формата на куб може да бъде изпълнена и в различни размери.
 

Открийте правилната рамка за Вашето послание тук

Търсите текстилна рамка, която може да се използва и като преграда за стая? Вижте нашата свободностояща текстилна рамка "44". Рамката може да се използва по различни начини с Вашия индивидуален печат като ограничител на шума или разделител на помещението и има само ниско собствено тегло. Или можете да изберете светещата стена PIXLIP GO Lightbox. Тя е особено подходяща като класически стопер, който създава първоначалния контакт в точката на продажба. Като компонент от по-големи търговски изложбени щандове или инсталационно оборудване, тя служи като визуален или пространствен разделител и визуално разчупва цялостния образ. Все пак, ако търсите текстилна рамка за входна зона на фирми, хотели, летища и др., то текстилният дисплей „Straight” е добър избор. С основа, изработена от прахово боядисана стомана, този дисплей може да се използва от двете страни. Може да разгледате и текстилната рамка за палета "Pallet". Двустранният дисплей се плъзга под палето, като чрез тежестта върху основата се осигурява сигурна стойка.
 

Текстилни рамки в различни размери

Текстилните  рамки в нашия онлайн магазин се доставят предварително сглобени и опаковани, за да спестят място. Изберете рамката, която идеално съчетава Вашите желания: светещите рамки могат да се използват на стена като рамки за картини или като атрактивни рекламни лайтбоксове през деня и нощта. С тези рамки можете да представите Вашите дизайни върху текстил, който се отличава с отлична видимост и се опъва без гънки. В текстилните дисплеи можете бързо и лесно да сменяте Вашите мотиви и рекламни съобщения.

Затвори менюто
Нагоре