Това е нашата широка гама от алуминиеви рамки за плакати. Алуминиевите рамки и снап рамките са сред най-популярните ни артикули. Предлагат се в разнообразие от размери и цветове за почти всеки стандартен постер. Освен за повечето A формати, можем да произведем рамки и в индивидуални размери. Снап рамките са лесни за използване и се предлагат с набор от фиксиращи скоби и куки. Стреч рамките пък могат да бъдат окачени или фиксирани на основа и опъват плаката плътно по ъглите.

Алуминиевите рамки за плакати се предлагат във всички стандартни и често срещани A размери. Ако имате нужда от размер или дизайн по поръчка, моля, обадете ни се за повече информация.

Разгледайте нашия асортимент и поръчайте сигурно онлайн или се свържете с нас - ще се радваме да Ви помогнем.

Затвори
Филтриране и сортиране

Алуминиеви рамки за плакати 

 

С какви видове алуминиеви рамки за плакати разполагате?

При нас ще откриете голям асортимент от различни алуминиеви рамки включително:

 

  • Рамки със слот за постери: Тези лесни за използване рамки са идеални за лесно вмъкване и премахване на плакат. Просто плъзнете плаката в слота в горната част на рамката и сте готови.
  • Снап рамки: С простата технология на снап рамките, тези дисплеи са изключително популярен избор. За да поставите Вашите плакати, просто отворете всяка страна на рамката, поставете плаката вътре и щракнете страните, за да ги затворите.
  • LED снап рамки: Те функционират по същия начин като стандартна снап рамка, но с добавена LED подсветка, която привлича допълнително вниманието към поставения плакат.
  • Стреч рамки с пружини: Създайте илюзията за реещ се плакат; тези уникални рамки опъват постера плътно по всеки ъгъл, помагайки за създаването на уникален и интересен дисплей за посетителите.

 

 

В какви размери предлагате рамки?

Повечето от нашите рамки се предлагат в стандартни DIN размери, включително A5, A4, A3, A2 и A1, както и 500мм x 700мм и 700мм x 1000мм, които са най-често срещаните размери на плакати.

 

 

Към рамките включено ли е предпазно фолио?

Много от алуминиевите рамки за плакати се доставят с предпазно фолио, но за всеки случай трябва да проверите за конкретната рамка. Предпазно фолио може да се поръча и отделно във всички размери, подходящи за гамата от налични рамки, както и за серията дисплеи и А-бордове “Еcо 35”.

 

 

Продавате ли водоустойчиви рамки?

Да, предлагаме селекция от водоустойчиви рамки, вкл. водоустойчива снап рамка “Eco 35/25”, както и версията със защита против кражба “Eco 35”. Водоустойчива светлинна LED рамка се предлага и за използване на открито като външна реклама.

 

 

Как мога да окача алуминиевите си рамки?

Най-често алуминиевите рамки биват закачени на стената с пирони или окачени с куки. Възможно е и използването на сет за окачване с въжени системи, добавяне на закачалка за заковаване на снап рамките или вендузи за пружинните стреч рамки.

 

 

Мога ли да получа рамка по поръчка?

Това е нещо, което може да сме в състояние да направим. Моля, попитайте нашия екип за възможността за създаване на алуминиева рамка по поръчка.

Затвори менюто
Нагоре