landingpage-arylaufsteller

Видове рекламни щандове, дисплеи и други продукти


Рекламните щандове, дисплей и други продукти са средства с реша-ващо значение за реализиране на визуалната реклама като чудесен начин за привличане на вниманието на клиентите върху продукти и марки в търговията на дребно. Отдавна е установено, че те са един силно въздействащ начин за увеличаване на стокооборота и на сумата, която всеки един клиент ще изразходи във вашия магазин. Тези рекламни средства и решения се поставят на централно място в обектите търгуващи на дребно и те предават на клиентите вашите рекламни послания по един ясен и категоричен начин. Съществуват много видове рекламни средства за разположение в близост до продажбените зони и именно заради това тук ще ви помогнем да ги опознаете и да направите своя избор.
 

            Кошове и кошници за дребни продукти

            От списания до бонбони, кошовете за дребни продукти могат да се използват за най-различни цели и да помогнат за максимално въздействие в план на вашата визуална реклама. Те са едно много икономично решение, в което обикновено поставят продукти с отстъпки по един перфектен начин; те са добър избор и за разполагане в близост до изложбени щандове на търговските изложения и други събития бидейки същевременно ,и идеалното средство за провокиране на „импулсни” покупки и се предлагат в най- различни форми и размери.
 

            Поставки-кубове

            Поставките с формата на куб са перфектното средство за реклама, особено на продукти в модната сфера и те безусловно ще привличат вниманието на вашите посетители, особено когато представяте сезонни стоки и някой специални оферти. Ако не желаете да ги използвате в самия магазин, кубовете са невероятно декоративни, лесни за преместване и аранжиране и силно привличат вниманието на клиентите. Като поставки в магазините, търгуващи на дребно, рекламните кубове са незаменими.
 

            Настолни дисплеи

            Тези дисплеи са предназначени за продажбените зони и POS терминалите и най-вече за промоционалните щандове. Те са идеални за представяне на по-малки, бързо харчещи се продукти и консумативи - като дребни тоалетни принадлежности, козметични продукти или храни. Настолните дисплеи улесняват клиента, който лесно ще посегне към дадения артикул /а той е на една ръка разстояние/ и може да вземе решение да направи още една „импулсна” покупка. Настолните дисплеи са интелигентно и практично средство за представяне и продажба на продукти в близост до касите, върху щандовете, на различни плотове, бюра и маси.


            Плакати

            Проектирането на висококачествени плакати ще ви помогне да окажете силно въздействие в зоната на продажбата, подчертавайки отново достойнствата на вашата търговска марка, с които вашите клиенти ще се запознаят докато стоят на опашка пред касата на вашия магазин.
            На  страницата на VKF Renzel сме представили една, наистина широка гама от различни основи и поставки за плакати и табели, с които ще направите вашата реклама още по-ефективна. Те са идеалният начин не само да увеличите максимално рекламното въздействие, но и да помогнете за лесното ориентиране на клиентите в магазина и за показване на най-важните оферти.
 

            Как можем да ви помогнем?

          Както вече споменахме, VKF Renzel е специализирана компания, която може да ви помогне да подобрите функционалността на вашите продажбени щандове и да представите предлаганите продукти, или услуги, в най-добрата възможна светлина. Ние ясно разбираме значението на рекламните щандове и поставки разположени в продажбената зона като един чудесен начин не само за по-ефектното рекламиране на вашите продукти, но и за продаването им и именно поради това сме разработили, и предлагаме, някои от най-висококачествените решения, които можете да намерите на пазара днес: дис-плеи, поставки за брошури и листовки и други POS артикули за търговията на дребно.
            VKF Renzel разполага с екип от истински специалисти, които ще ви дадат насоки за работа по пътя към усъвършенстването на вашата търговска дейност и ще ви помогнат в проектирането на най-качествените рекламни средства използвани в търговията на дребно. За каквито и да било въпроси свързани с опаковките или средствата за рекламиране в сферата на търговията на дребно, молим не се колебайте и потърсете връзка с нашия изключителен екип за обслужване на нашите клиенти. Той с удоволствие ще ви окаже цялата помощ от която се нуждаете.
Затвори менюто
Нагоре