Нашите постерни шини представят оптимално Вашите плакати и банери. Ако търсите семпла, но ефективна система за представяне на Вашата рекламна медия, постерните профили позволяват бързо поставяне, както и показване на презентации и промоции в голямо разнообразие. Разгледайте нашата гама и поръчайте сигурно онлайн или свържете се с нас за съвет.

Затвори
Филтриране и сортиране

Постерни шини за перфектна презентация на плакати и известия

Искате да закачите плакат или банер на стената? Постерните шини са много популярно и ефективно средство. Те предлагат перфектна система за монтаж на Вашите плакати по съвсем лесен начин. Освен това осигуряват перфектен външен вид.

За поставяне на плаката се слагат две шини, които държат плаката отгоре и отдолу. Плакатът или банерът могат да бъдат закрепени в тях с двете плъзгащи се сиви пластмасови закачалки. По този начин плакатът се поставя лесно и ефективно на място.

Можете да избирате от широка гама от различни материали като сребристо анодизиран алуминий или метал. Разгледайте тук всички възможни варианти на плакатни шини в нашия онлайн магазин.
Aluminium Clamp Strip for Posters and Banners

Изберете подходящия формат

  • Дължина 210 мм - DIN A4 портрет/ DIN A5 пейзаж
  • Дължина 297 мм - DIN A3 портрет/ DIN A4 пейзаж
  • Дължина 420 мм - DIN A2 портрет/ DIN A3 пейзаж
  • Дължина 600 мм - DIN A1 портрет/ DIN A2 пейзаж
  • Дължина 841 мм - DIN A0 портрет/ DIN A1 пейзаж
  • Дължина 1200 мм - DIN A0 пейзаж
  • Специални дължини са възможни до 300 см

Универсална постерна шина за различни формати

В асортимента ни ще намерите различни артикули, подходящи за представяне на рекламни материали в стандартни размери. Постерните профили могат да задържат един или повече плакати в стандартни формати, като A4, A3 или дори A0.

Но най-хубавото при профилите за постери е, че не сте обвързани с определен формат. При по-дълги профили можете да показвате и различни формати един до друг. Независимо от формата на плаката или информационните материали, в плакната шина те не само ще намерят своето място, но и ще бъдат представени по първокласен начин.

Постерните шини са подходящи и за плакати в различни ориентации. Използвайте шината например за носители във формат A4 портрет или A5 пейзаж. Това може да се приложи към всички стандартни формати. С удоволствие ще изработим плакатни шини за Вас и в специален формат.
Wooden Poster Clamp Strip with Suspension

Постерна шина от дърво: Рекламирайте устойчиво

Устойчивият дървен профил за постери служи за естествено представяне на печатни медии в различни формати. Може да бъде избран в класически дървесен цвят или в по-светъл, както и по-тъмен цвят. Различните дължини на шините предоставят голям избор на желаната дължина.

Постерната шина е изработена от масивна дървесина, за да се осигури дълготрайна и пестяща ресурси употреба. Чрез безупречно обработеното дърво Вие предавате на клиентите си, че цените функционалното и екологично представяне на Вашите реклами. Той е идеален за устойчиви бизнес сектори.

Метална постерна шина

За разлика от другите постерни профили, закрепването на постери в метална шина е магнитно. Клипбордове, магнити или други елементи могат да бъдат свободно прикрепени към шината. Това позволява лесно закрепване, което може да бъде променено по всяко време. Магнитната система е особено подходяща за зони, където рекламното съдържание се променя бързо.


Прахово боядисаната метална шина, снабдена с двустранно лепило на гърба, може да бъде прикрепена към неметални повърхности, без да е необходимо да се пробиват дупки. Можете да поръчате металната шина с различни дължини. Изберете метална скоба, за да прикрепите постерите си магнитно към лентата по всяко време.

Пластмасова постерна шина

Нашите пластмасови постерни шини се предлагат в прозрачен или бял цвят. Те са идеални за лесно поставяне и закачане на плакати. Снабден с лепило, профилът може лесно и стабилно да се залепи към различни повърхности. Закрепете плакатите си в шината и се възползвайте от възможността за лесна смяна.

Тук ще намерите различни постерни профили, подходящи за захващане на плакати или други рекламни материали. Допълнителният профил в долната част на плаката осигурява изпънат вид без гънки. Изберете от различните прозрачни пластмасови профили, за да окачите Вашите материали.
Aluminium Clamp Strip with Poster Frames

Алуминиева постерна шина: за универсална употреба

Плакатната шина може да се постави във витрината, да се окачи от тавана или да се закачи на стената. Тези комплекти са изработени от алуминий и обикновено се състоят от два алуминиеви постерни профила, две пластмасови окачвания и крайни капачки.

Гумените вложки в шините гарантират, че поставените в тях плакати са защитени от изпадане. Долната релса гарантира вид без гънки. Тези шини са подходящи и като държачи за бележки.

Алуминиева постерна шина: Идеалната рамка за всеки плакат

Осигурете на Вашите плакати и банери правилната рамка - с нашата широка гама от постерни профили за плакати. Независимо дали ще изберете пластмасови или алуминиеви, прозрачни или сребристо анодизирани, плакатните шини осигуряват лесно и атрактивно закрепване на информацията.

Постерните шини са гъвкави за монтиране навсякъде. Това може да бъде стената в офиса, в магазина, на търговски панаири, събития или дори витрината на магазина. Доверете се на постерните шини и лесното и бързо боравене. Разгънете, поставете плакат, затворете, готово!

Освен лесното боравене има още един аспект, който говори в полза на използването на плакатни шини. С използваната система за заключване плакатите могат да бъдат премахнати невредими по всяко време и по този начин да се използват многократно.
 

Персонализирано производство на постерни шини

Тъй като VKF Renzel е производител на постерни шини, ние можем да гарантираме тяхното качество. С дългогодишен опит в POS, ние се радваме да Ви подкрепим с нашите продукти в насърчаването на продажбите.

Като производител, ние също можем да предложим изключителна персонализация. С удоволствие ще произведем продукт, който е съвършено съобразен с Вас и Вашите нужди. Потърсете тук системата, която най-добре отговаря на Вашите идеи. Поръчайте правилния профил за постери онлайн сега.
Затвори менюто
Нагоре