С постерните шини, плакатите се закрепват бързо и лесно. Шините са идеални за окачване на информация, цени или рекламно съдържание. Тук ще откриете подходящите шини и аксесоари за всяка област на приложение!
Затвори
Филтриране и сортиране

Постерни шини: Открийте правилния профил

Постерната шина предлага възможност да представите Вашите плакати и реклами по атрактивен начин. Може лесно да бъде окачена от тавана или прикрепена към стената. Плакатите в различни формати са представени изпънати без гънки. С комбинацията от постерен профил отдолу и отгоре, плакатът е идеално опънат.

Постерните шини осигуряват атрактивна презентация. В шините има място за плакати в портретен и пейзажен формат. Използвайте профил с дължина 300 мм за плакати в портретен формат A3 или пейзажен формат A4. Следователно 600 мм дължина е подходяща за A1 портрет или A2 пейзаж.

В допълнение към многото формати, шините могат да се използват и за плакати или картини в други формати. Можете да поръчате шините с различни дължини, които могат да се адаптират към ширината на плаката. Благодарение на нашето собствено производство, ние можем да ви предложим широка гама от различни формати и дължини.

Плакатите могат да бъдат лесно захванати в шините. Това прави коригирането бързо и лесно. Плакатите могат да се сменят веднага. Адаптирайте рекламата си по всяко време и реагирайте на промените в складовите наличности, срокове за доставка или специални поводи.

Изборът е обширен не само по отношение на размерите. Успоредно с форматите, в нашата гама се предлагат и различни материали. Изберете прозрачен пластмасов профил или профил за плакати от сребристоанодизиран алуминий. Като алтернатива има шини, изработени от устойчиви суровини като дърво, от които да избирате.

Постерни шини в различни формати

  • Дължина 210 мм - A4 портрет/ A5 пейзаж
  • Дължина 297 мм - A3 портрет/ A4 пейзаж
  • Дължина 420 мм - A2 портрет/ A3 пейзаж
  • Дължина 600 мм - A1 портрет/ A2 пейзаж
  • Дължина 841 мм - A0 портрет/ A1 пейзаж
  • Дължина 1200 мм - A0 пейзаж
  • Възможни са персонализирани дължини до 300 см
Plakatschiene aus Aluminium mit Werbeposter
Posterschiene aus Holz mit Werbeposter

Забележителна реклама с постерни шини

Предлагаме профили за плакати от различни материали. Освен всичко друго, те са изработени от стабилни пластмасови профили, висококачествен алуминий или здрав метал. Различните модели имат щадяща технология за затягане, която улеснява повторното използване на плакатите.

Плакатите се фиксират стабилно на място с помощта на магнити или затягащи профили. Плакатите се вмъкват в горния и долния профил и се захващат. В зависимост от материала, интегрираната гума от пяна в затягащите профили гарантира противоплъзгащ ефект.

Постерните шини и профилите за постери захващат Вашите известия, без да покриват много място. Плакатът намира място между два профила. Ширината на профила обикновено е много малка и следователно покрива само малка част от повърхността, а с прозрачни профили дори тази част остава видима.

Лесното закрепване и употреба, както и многото възможни области на приложение правят постерните профили много популярни. Можете да привлечете вниманието към информацията в точката на продажба, на изложения или във входните зони. Също така можете да покажете художествени произведения или да представите реклама по привлекателен начин.

Благодарение на дискретния вид на профилите, Вашите плакати са идеално рамкирани. Те са ясно видими на мястото на употреба. Дискретните профили помагат да се направи трайно впечатление на клиенти, служители или посетители.

Постерни шини за окачване от таван или на стена

Постерните шини са подходящи за различни цели. Представете цени, оферти или промоции в непосредствена близост до продукта. Използвайте профилите за представяне на реклами, плакати или известия атрактивно и без гънки. Открийте шините като универсални помощни средства в галерии за Вашите изложби.

С помощта на куки, окачвания или телени въжета, плакатните шини могат да бъдат гъвкаво закрепени на различни места в стаята. Отделните шини имат капси и куки или могат да бъдат оборудвани с тях с помощта на аксесоари. 

В комбинация с подходящото закрепване, постерните шини могат да бъдат окачени от тавана по висококачествен, стабилен и дискретен начин. Можете също да изберете да ги прикрепите към стената. Окачването предлага и предимството, че можете да изберете специална височина за представяне на обявите.

Покажете Вашите плакати, известия или снимки на идеална височина за гледане. Използвайте спестяващ място стенен монтаж или окачване от тавана, за да проектирате местоположението по най-добрия възможен начин. Атрактивното представяне осигурява максимално внимание към Вашите плакати. 

Постерни шини за бързо и лесно закрепване към стената

Независимо от размера на шината, постерните профили са лесни за закрепване и използване. С различните профили е възможна както малка, така и голяма реклама. Просто закрепете плаката в профила и можете да го представите по висококачествен начин.

Нашите предложения включват постерни шини и профили за плакати от различни видове. Индивидуалните профили осигуряват стабилно и сигурно задържане на желаното място на употреба. Изберете прозрачен постерен профил, алуминиев профил за плакат или естествена дървена шина.

Оборудвайте своя склад с добре видими постери. Представете плакати, известия или снимки със семпла и незабележима постерна шина. Открийте много други приложения на профилите за плакати. Използвайте нашите плакатни шини за насърчаване на продажбите, етикетиране на цените или презентация на известия.

Ще се радваме да Ви помогнем да изберете правилната шина за Вашия бизнес. Като производител можем да Ви предложим печат или специално персонализиране на шините. Свържете се с нас сега и ни позволете да Ви консултираме професионално!
Затвори менюто
Нагоре