Преносимите сгъваеми стелажи за брошури са идеални за употреба по време на търговски изложения и промоционални събития. Когато се налага честа смяна на местоположението и презентиране на различни листовки, имате нужда от мобилно решение, а именно сгъваема и лека стойка, която лесно да приберете в багажа си.
Затвори
Филтриране и сортиране

Предимствата на сгъваемите стелажи за брошури

Преносимите стелажи за брошури са свободностоящи стойки за презентация на рекламни материали на малко пространство.

Предимствата на сгъваемите поставки за брошури са много. На първо място, те са проектирани за мобилна употреба. Разпъват се и се сгъват бързо, леки са и не заемат много място за транспорт и съхранение. Това е особено важно по време на търговски изложения и промоционални събития на различни локации.

Свободностоящите стойки са със стъпаловидна подредба на отделенията за брошури и листовки. По този начин се пести място без това да пречи на пълния изглед над рекламните материли.

Повечето сгъваеми стелажи имат съответстваща транспортна чанта или калъф за сигурно транспортиране и съхранение и защита срещу драскотини и петна.
 

Стойки за брошури и листовки в различни формати

Стойките за брошури и листовки са налични в най-често срещаните формати. В нашия асортимент ще откриете предимно A3, A4, A5 и 1/3 A4 формат.
 

Поставки за брошури в онлайн магазина

Търсите двустранна стойка за брошури с отделения, които да са достъпни от всички страни? Да включва и транспортна чанта или допълнителни отделения за брошури? 

В онлайн асортимента ни ще откриете най-различни сгъваеми стелажи за брошури с доставка. Преносимите стойки се различават по някои ключови характеристики, така че да отговорят на всякакви нужди.

Моделът "Punzar I" се отличава с технологията на сгъване и модерния си дизайн. Стелажът тежи приблизително 5 кг, може да се съхранява в чанта и е особено подходящ за търговски изложения и събития. Четирите отделения за брошури предлагат достатъчно място дори за каталози. 

Стойката Punzar е налична и във версия за двустранна употреба - "Punzar II” е изработен от стомана, като първия модел. Поставките за брошури със зиг-заг дизайн презентират рекламните материали по оригинален и висококачествен начин. С осемте отделения за брошури могат едновременно да се представят най-различни флаери и листовки.

Ако предпочитате класически вид на поставките за брошури, "Toca" определено ще Ви хареса. Тя се състои от 5 отделения за A4 брошури и плътна основа за повече стабилност. Стойката е изработена от полистирол. В доставката е включена и безплатна транспортна чанта.

В допълнение към преносимите стелажи за брошури, въртящите се стойки и стойките на колелца също се отличават със своята практичност. Те са подходящи за презентиране на голям обем рекламни материали, а колелцата осигуряват мобилна и гъвкава употреба. 
 

Стелажи за брошури от производител

Ако търсите стойка за брошури, защо не изберете някой практичен преносим модел? 

Осигурете си едновременно атрактивна висококачествена презентация на Вашите листовки и флаери и мобилна употреба.

Като производител на повечето стелажи, можем да Ви предложим различни възможности при изработката на Вашия дисплей. По заявка можем да отговорим на специални изисквания или да поставим рекламен печат. 

Доверете ни се за съвет при избора на Вашите стелажи - свържете се с нас и с радост ще Ви помогнем. 
Затвори менюто
Нагоре