Стойките за каталози са основен инструмент за презентиране на продуктови каталози и рекламни брошури, а тези поставки и стелажи се използват навсякъде, от търговски обекти до рецепции. Изработени са от висококачествени материали като метал и алуминий. Разгледайте нашия асортимент и сме сигурни, че ще намерите идеалното решение, с което да увеличите максимално разпространението на своите рекламни носители с тези стилни и елегантни щандове за каталози и брошури.

Затвори
Филтриране и сортиране

Различни дисплеи за Вашите каталози

С подходящия дисплей можете перфектно да представите своите каталози или други печатни носители. По правило рекламните материали се презентират под ъгъл, оптимален за четене. По този начин посетителите и гостите са мотивирани да разгледат отблизо каталога или да го вземат със себе си. Правилният дисплей поставя Вашите продукти в центъра на вниманието.

Стойките за каталози са подходящи за формат DIN A4. В зависимост от размера на каталозите и дълбочината на запълване на поставките, в дисплея има място за различен брой копия. Поставянето на рекламните материали е лесно и обикновено дори щадящо за гърба. Ако има нужда да се добавят копия, това може да се види отдалеч от Вашите служители.

Стойките могат да представят каталозите Ви висококачествено на различни места. Каталозите са популярен и централен компонент от стратегията за офлайн маркетинг. Много компании в различни индустрии все още разчитат на каталожна реклама и с основателна причина.

Каталозите с извадки от продуктовата гама все още са популярни сред клиентите. Както в B2B, така и в B2C сектора, те често се използват за намиране на нови инвестиции. По тази причина каталозите и в днешно време са популярно средство за насърчаване на продажбите.

Можете да показвате своите рекламни каталози всеки път, когато трябва да презентирате Вашата компания или в клона си. Стойките за каталози привличат вниманието в рецепцията, приемната или чакалнята. В зависимост от модела дори могат да бъдат проектирани различни издания или специални каталози. Позиционирането във входа или изхода на сградата подканва посетителите да вземат каталога мимоходом.

В зависимост от модела на стойката, тя може да се използва и за мобилна употреба. Нашите мобилни дисплеи могат лесно да бъдат прибрани и транспортирани.

Елегантният диспенсър за каталози може визуално да подобри изложбения Ви щанд и да постави каталозите Ви в центъра на вниманието по специален начин. Кориците на каталозите са видими за всеки минаващ - представени под оптимален ъгъл, те привличат вниманието на клиентите.

Области на приложение на стойките за каталози:

  • Търговски панаири и събития
  • Изложби
  • Рецепции
  • Магазини
  • Търговски изложения
  • Продуктови презентации
  • Дни на отворени врати

Стойките за каталози привличат вниманието на търговски изложения и събития

В сравнение с обикновеното излагане на каталози, стойките предлагат висококачествена и професионална алтернатива, при която отделните копия са перфектно организирани с еднакъв външен вид. Освен това кориците и гърбовете на каталозите остават видими.

Когато избирате подходящата стойка, можете да избирате между различни диспенсъри за каталози. Изберете дисплея, който най-добре отговаря на Вашето местоположение и най-добре представя Вашите каталози. Открийте различните модели в нашия онлайн магазин още сега.

Искате да използвате каталожния дисплей стационарно или мобилно? Можете да избирате между различни материали и конструкции. За повече мобилност определено трябва да изберете лесно подвижен модел с компактна основна рамка.

В допълнение към повечето алуминиеви дисплеи се предлагат и елементи от метал или стомана. Вземете решение за елегантен модел с необходимата стабилност за Вашето местоположение.

Трябва да се представи само един каталог или няколко наведнъж? Искате ли да подчертаете определен каталог или да изложите няколко продуктови каталога едновременно? Стелажите с няколко отделения или нива са идеални за представяне на няколко печатни издания едновременно в непосредствена близост.

Можете индивидуално да изберете подредбата на каталозите в дисплея. При този тип стойки каталозите обикновено могат да се вземат само от едната страна. Други модели са достъпни от всички страни и следователно могат да бъдат поставени навсякъде в помещението.

Голям брой от нашите продукти позволяват каталозите да се презентират под оптимален ъгъл на четене. Този ъгъл осигурява идеален изглед на корицата. На поставката за каталози с катедра например каталогът може да бъде поставен на рафта, така че посетителите да го разгледат.

Клиентите приветстват възможността да могат да си вземат каталог без да се навеждат. Голям брой от стойките представят каталозите на нивото на очите на оптимална височина.

Каталоговият дисплей с променлива площ се адаптира индивидуално към броя на каталозите. По този начин се гарантира удобната и лесна за вземане височина.

Имате ли специални идеи за Вашата стойка за каталози? Ние не само произвеждаме стелажи в индивидуални размери, но можем да предложим и изключителен завършек. Отпечатайте Вашето лого на дисплея или изберете прахово покритие във фирмените си цветове.

Щастливи сме да Ви съдействаме при избора и дизайна на Вашата стойка за каталози - открийте правилния дисплей за Вашата компания още сега!
Затвори менюто
Нагоре