Забранителните табели - червен кръг със зачеркнат, подобен на пиктограма образ на забраненото действие - са незаменими при осигуряване на безопасността и защитата на служителите във Вашата компания. Това е нашата селекция от най-популярните и разпознаваеми знаци за сигурност.

Затвори
Филтриране и сортиране

Забранителни табели: Знаци за безопасност във Вашата компания

Забранителните табели показват на посетителя кои действия трябва да се избягват, за да могат да се избегнат определени последици или дори инциденти. Поставянето на забранителни знаци обикновено има една цел: да насърчи безопасността на труда във Вашата компания. Независимо дали ще е „Пушенето е забранено“, „Достъпът на неоторизирани лица е забранен“ или друго послание, забранителните табели са незаменима част от бизнес оборудването.
 

Табели за вътрешна и външна употреба

Това, което отличава забранителните табели е белия фон и плътното червено очертание. Те се поставят на стени, стълбища, машини и други места в компании и обществени сгради, така че да се виждат от всички. Общите забранителни знаци в нашия онлайн магазин се предлагат не само в много различни размери, но и в голямо разнообразие от материали. Независимо дали от релефен алуминий или самозалепващо се фолио: табелата “Пушенето забранено” е истинска класика сред информационните знаци. Табелата може да се постави както на открито, така и на закрито, и поради това е налична в най-различни материали. А табелата “Забранено за външни лица” може да поставите на врати, прозорци, по-големи машини или системи - изборът на материал зависи от това. Вижте също табелата за асансьор, паркинг и други ключови помещения “Паленето на открит огън и пушенето са забранени”.
 

Табели за информация и сигурност във Вашата компания

Осигурете професионално Вашата компания, Вашата работа, зоната на машините или друго помещение с табелите от нашия онлайн магазин. С тях можете да разчитате на безопасност и ясно да покажете на служителите, посетителите и клиентите кое поведение трябва да се избягва, за да се избегнат инциденти или щети. Изберете знак и го поставете специално там, където е възможно да възникнат опасности. Ако имате въпроси относно отделни артикули, ще се радваме да Ви посъветваме.

Затвори менюто
Нагоре