Поставките за очила и дисплеите са подходящи както за презентация, така и за безопасно съхранение на всички видове очила. VKF Renzel предлага различни възможности за представяне на очила от всяка марка и форма. Убедете се сами в качеството на нашите поставки, стелажи и дисплеи за очила.
Затвори
Филтриране и сортиране

Стойки за очила за всеки магазин

Както всеки магазин е индивидуално обзаведен, така и ние разполагаме с различни дисплеи за представяне и съхранение на очила. Нашата гама включва дисплеи за очила, изработени от плексиглас и метал. Настолните дисплеи като класическата стойка за очила "Galega" са подходящи за използване на щанда или до касата. Дисплеят за очила се предлага в различни размери и поставя очилата на преден план поради напълно прозрачния си вид.
Ако пък търсите свободностояща витрина за представяне на Вашите стоки, при нас ще откриете стелаж за очила, изработен от метал и плексиглас. Докато рамката и държачите за очила са изработени от прахово боядисан метал, плексигласът оформя корпуса на дисплея.
Адаптивните стелажи "FlexiSlot" предоставят напълно индивидуално решение за Вашия магазин.

 

Адаптивни стелажи "FlexiSlot"

Сглобете собствения си персонализиран дисплей за очила, според Вашите желания. Можете да избирате от различни модели и основни конструкции. След това решавате как искате да представите своите продукти. Дали със специален държач за очила или с поставки. Убедете се в многото възможности и неизчерпаемия потенциал на нашата система "FlexiSlot".

 

Брандирани дисплеи

Индивидуализирайте стойката си за очила с наша помощ. Като производител на тези продукти, ние не само гарантираме за качеството им, но също така можем да поставим на продуктите специален печат като лого, марка и др.
При поискване има и опция за производство на продукти по поръчка. Използвайте 30-годишния ни опит в насърчаването на продажбите и се възползвайте от нашите идеи и възможности.
Затвори менюто
Нагоре