Защита от аерозоли, защита срещу кихане и пегради за повече хигиена
Защитата от аерозоли гарантира повече хигиена във всеки магазин. По-специално в хранителния сектор представянето на стоки в съответствие с хигиенните указания е от съществено значение. Поради тази причина прегради, изработени от висококачествен акрил или плексиглас, се използват навсякъде в търговията на кетъринг, пекарни и хлебни магазини. Противоположните върхове действат като защита от капки, защита срещу кихане или защита срещу кашлица.
 
Затвори
Филтриране и сортиране
Пазаруване с високи хигиенни стандарти
В допълнение към нашите артикули с отстъпки, можем да предложим много артикули за хигиенна защита в касовата зона. Добре представеният и качествен продукт може да поддържа висока покупателна способност. В същото време хигиена и защита се осигуряват чрез предпазване на работниците и клиентите.

Предлагат се нестандартни формати на хигиенна защита, по заявка на клиента. Следващите тенденции са базирани на предните стъкла на клиентите. Най-големите функции изискват адаптиране на магазинното оборудване.
Поддържането на хигиенните норми преминава от входната зона до гишетата на продуктите или рафтовете на продуктите до касовата заона. Като търговци има редица стандарти, които трчбва да бъдат спазени, като например клиенти и служители  да бъдат защитени.
От тях със сигурност касата е зоната, в която има най-голям контакт с клиента. Тук трябва да защитите продуктите си. Разбира се, районът на касата е различен в зависимост от бизнеса. Поради тази причина ние предлагаме различни опции за монтаж в нашата продуктова гама.

Гъвкава употреба и лесна инсталация
Странични прегради, защитни слайдове и изработка на прегради с нестандартни размери по заявка на клиента, са само част от наличните опции.
Малките прегради действат като защита от аерозоли на гишето. Настройката се поставя на масата и се състои от  прозрачна преграда с рамка. В зависимост от модела, може да изберете от прегради, кото предоставят различна дистанция.
Други класически прегради в категорията за защита срещу кашлица или кихане също предлагат пълна защита без отвор. С правилната скоба, могат лесно да се прикрепят към всяка маса. Предлагаме и вендузи предназначени за прикрепяне към гладки повърхности.
Ако не искате да ограничавате пространството на плота, може да използвате защитен екран. Преградата е окачен от тавана и виси, без да заема излишно място.
Множеството възможни закрепвания се извършват чрез съединението на материала. Материалът плексиглас или PET G модерно и стерилно, благодарение на приликата си със стъкло стъкло. Представя стоката наа преден план, а също така служи като оптимален дисплей за продукти.
Превозвачи на стоки с потенциал
Имате много различни опции, когато представяте стоки с корици. Има избор между единични или многостепенни дисплеи. В допълнение, капаците се предлагат в различни форми и видове.
В гамата ще намерите модели само с предна защита или модели с допълнителна странична защита. Това означава, че само вашият персонал може да има достъп до стоките, а храната е защитена отвсякъде. Това поставя нови хигиенни стандарти.
Капаците не само защитават, но могат да осигурят и допълнително пространство като дисплеи на продукти. С поставянето на капак на плота се създава ново търговско пространство, което отговаря на хигиенните указания.
Но има не само дисплеи с един етаж. Бихте искали да представите стоките си на няколко етажа по начин, спестяващ място? В нашата гама има много различни решения за това.
Нашите продукти са подходящи и за рекламни кампании и специални стоки. Те могат да се използват за рекламни в магазина, като същевременно поддържат максимална чистота и подреденост. Както обикновено, поставянето на стоките на гишето ги извежда в зрителното поле на клиента. В хода на това вниманието им е привлечено.
Хигиенна защита в различни форми
По-надолу бихме искали да ви запознаем с особено актуални артикули от нашата гама по-подробно. Особено във времена на вирусни заболявания или общоизвестната вълна от грип, няма такова нещо като твърде много мерки по отношение на хигиената. Следните артикули ще ви помогнат да внедрите тези мерки във вашата компания.
Защитната стойка "за касови  зони е с оптималното закрепване и оптималната защита за зоната на касата. Прикачената преграда защитава вашите клиенти, както и собствените служители на компанията. Служителите са не само защитени отпред, но моделът "POS" предлага и странично екраниране. Размяната на стоки, книжа или платежни средства може да се извърши през прохода в долния край на защитната преграда.

Вместо да бъде поставен на плота, защитният екран, изработен от акрилно стъкло, е прикрепен към тавана. Панелът се предлага в различни дължини и ширини. Чрез дупки в панела, панелът може лесно да бъде окачен от тавана с въжета или вериги. Нито едно пространство не се "жертва" от тезгяха.
Класическа защита от аерозоли и кихане е продуктовият носител "Arvens". Повече от всякога е важно да обърнете внимание на хигиената, когато предлагате продукти на тезгяха. Капакът от акрилно стъкло е снабден с вендузи и осигурява предна и странична защита от външни влияния. С този продукт вашите стоки могат да бъдат представени на три нива и едновременно защитени.
За различните стоки предлагаме различни капаци. Намерете подходящата защита от аерозоли, изработена от плексиглас, акрилно стъкло или PET G за вашата компания.
Продукти директно от производителя
Като производител на тези продукти ние гарантираме качеството им, и ще се радваме да ви консултираме. Нашите артикули са изцяло произведени в Германия. Поради тази причина нищо не спира на индивидуалните поръчки, които след това произвеждаме и доставяме специално за вас.
Имате нужда от специален артикул или преграда, която да окачите на рафта си? Все още не е намерена подходящата защита от плюене? Свържете се с нас и поискайте вашия персонализиран дисплей или преграда. Или вече сте открили подходящ продукт в нашата онлайн гама?

Можете да намерите още продукти по темата за хигиенната защита тук.

 
Затвори менюто
Нагоре