Смартфоните и таблетите са стоки с висока стойност. За съжаление те са и много чупливи. Стабилната стойка за смартфон решава едновременно проблема с безопасното съхранение и оптималното представяне на продукта. Изделията от прозрачен плексиглас или полистирол осигуряват сигурна стойка, без да закриват продукта. Стойките за смартфони също са идеално пригодени за поставяне във витрина. При нас ще намерите и поставки за таблети, с които може да презентирате информация в точката на продажба или на входа на изложби, музеи и обществени пространства. Ще се радваме да Ви посъветваме по всякакви въпроси, които може да имате относно продуктите и всякаква защита на стоките, която може да се наложи.
Затвори
Филтриране и сортиране

Стойки за мобилни телефони & таблети от VKF Renzel

Всички наши стойки за смартфони и таблети са произведени от висококачествени материали и са направени по много висок стандарт.

 

Нашата стойка за таблет е отличен продукт. Тя е под леко наклонен ъгъл, така че създава перфектната презентация, а противоплъзгащият материал на горната част предотвратява изплъзването на таблета.


Стойката за смартфон е друг страхотен продукт на конкурентна цена и със стилен външен вид. Изберете между бяло, черно и прозрачно и поставете стилно мобилния телефон на бюрото си.

 

Разгледайте гамата ни и поръчайте сигурно онлайн или се свържете с нас - с удоволствие ще Ви помогнем.

Затвори менюто
Нагоре