Технически профили/ Системи за разделяне на рафта


Ценова комуникация


ВКФ Ренцел Ви предлага цялостна програма за ценова комуникация с клиентите на регала или във втората точка на продажба. Имате възможността да изберете своя индивидуален между 250 вида ценови профили.
Специални изпълнения с печат от други материали могат да придадат на представянето Ви в P.O.S индивидуален и запомнящ се облик.

Разделителни системи & Стокови избутвачи

Система за разделяне и избутване на стоките „ Perfekta“ дава възможност едновременно на търговците, производителите на продукти и клиентите да имат едно стабилно и неотменно добро представяне в точката на продажба. Освен това продажбите на продукти съществено се покачват.

Едно перфектно представяне на продукта можете да получите и с нашата система за избутване на стоки „Push“. В комбинация със системата за разделяне на рафта „Perfekta“ Вашите продукти винаги са на точното си място на рафта, лесно достъпни за клиента и с точната информация за цена или текуща промоция. Наред с това ежедневната грижа за рафта и мърчандайзинг намалява.

Фолиа

За индивидуалното представяне на Вашия продукт може да спомогне нашата богата гама от артикули от различни видове фолиа или хартия. Вашите индивидуални желания за изработка на специални изделия от фолиа могат да се реализират в нашата основна производствена база в гр. Иселбург, Германия. Допълнителна и окончателна обработка на продуктите можем да изпълним благодарение на традициите ни в областите печат, асемблиране и опаковка.

Закрепване / Монтиране

ВКФ Ренцел предлага пълния асортимент от висококачествени рекламни аксесоари за всяка продуктова презентация в точката на продажба. Към това можем да прибавим и безкрайни възможности за печат върху всички медии и отлични опаковки.
Затвори менюто
Нагоре