Насочете вниманието към себе си с правилното рекламно оборудване! В нашия онлайн магазин ще откриете най-добрите продукти, които да ви помогнат да привлечете интереса на клиентите, които са важни за бизнеса ви. Изберете между дисплеи, знамена, табели с надписи, банери,  рекламни табели както и много друго рекламно оборудване.

Повече информация »

 

Използвайте външната реклама целенасочено


Най-голямото предизвикателство при външната реклама е да привлече вниманието на зрителя и да го насочи към рекламното послание. Рекламирането на обществени места няма възможност да бъде таргетирано към неговите адресати. Тук рекламното послание обикновено достига много по-голяма група хора. Така че, от всички минувачи, които неизбежно ги гледат, рекламата трябва да филтрира онези, които могат да станат клиенти.Рекламни медии в областта на външната реклама На първо място, много хора във външната реклама се замислят за плакати с голям формат, за някоя стара реклмана колона или дори за широкоформатна реклама с банери на цели фасади. Но дори и по-малко и много ефективно рекламно пространство, което е гъвкаво и достъпно, се утвърди. А-бордовете или т.нар. тротоарни табели са добър пример за това: Те буквално застават на пътя на минувачите  и изискват вниманието на клиента. С подходящо послание и атрактивен подход те могат да бъдат много ефективна рекламна медия. Тук ще намерите както постерна стойка от алуминий за лесна смяна на плакат, така и противовятърни тротоарни табели.

 

Реклама с висока видимостДори флаговете, плажните знамена или банерите имат свои собствени закони за ефективност на рекламата в обществени пространства. Брандингът, напомнянето за рекламно съдържание от други кампании, е на преден план тук. Предимството на тези рекламни медии е, че те се виждат от разстояние. Флаговете и плажните знамена са много разпространени пред магазините. Банерните реклами, от друга страна, често са прикрепени към решетки, огради и фасади. Новост сред рекламните медии с допълнителни предимства е щандът за паркиране велосипеди. Рекламата, публикувана там, винаги се вижда с чувство за благодарност, тъй като велосипедистът оценява възможността безопасно да паркира колелото си. Подобни ефекти имат и чадъри, палатки, и беседки в кетъринга или събитията. Те не се възприемат като рекламен носител, но служат и за такава цел. Поради това рекламите, поставени там, служат най-силно в пътя по запечатването в съзнанието на клиента.

 

Не виждате решение, което да е подходящо за Вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре