С надуваеми рекламни носители можете да привлечете вниманието към себе си на открито. Надуваемата реклама предлага атрактивна рекламна площ и се радва на много внимание от клиенти и посетители. Използвайте нашите надуваеми фигури за ефективно представяне на рекламното си послание.
Затвори
Филтриране и сортиране

Привличащи вниманието на събития, търговски панаири и други

На търговски панаири или събития посетителите често са изложени на голямо количество различни рекламни съобщения. Открояването в тълпата обикновено изисква привличаща вниманието форма на външна реклама. В идеалния случай рекламата трябва да се вижда от разстояние, за да се хареса на възможно най-голям брой заинтересовани страни.

Такъв рекламен ефект можете да постигнете с надуваема реклама. Лесно се разпознава отдалеч, привлича вниманието и дори може да служи като указателна табела към щанда Ви. По този начин посетителите могат бързо да Ви намерят и да привлечете нови потенциални клиенти.

В допълнение, различните надуваеми рекламни носители предлагат голяма и атрактивна рекламна площ. С това можете да привлечете вниманието на бъдещи клиенти от различни посоки. Използвайте ефективно дадената рекламна площ с привлекателен отпечатан мотив. Популяризирайте Вашата марка, Вашата компания или нови продукти с очарователния ефект на надуваемата реклама.

Използвайки рекламните носители, можете да сте сигурни, че Вашият щанд ще се отличава. В зависимост от местоположението на Вашия щанд е възможно да не бъдете видени от всички посетители. Използвайки голям рекламен носител, можете целенасочено да привлечете вниманието към щанда и местоположението си. По този начин се осигурява високо ниво на посещаемост.
 

Надуваеми реклами за различни приложения

Поради голямата рекламна площ и популярност на надуваемите рекламни носители, те са подходящи за външна реклама в различни области. Артикулите пестят място при транспортиране, лесни са за поставяне и постигат висок рекламен успех. Затова и тези варианти са популярни за мобилна употреба на променящи се локации.

Материалът се разопакова и полага на съответното място, след което се надува. В зависимост от размера на надуваемия рекламен носител, това може да стане с помпа или компресор. За кратко време рекламният носител е готов за употреба.

Производството от PVC или полиестер прави възможна употребата на открито. Надуваемите рекламни елементи остават стабилни дори при дъжд и вятър. Благодарение на лесния монтаж и пригодността за различни метеорологични условия, Вие оставате гъвкави при използването на тези рекламни носители.

С надуваема рекламна колона можете да приветствате клиентите си отдалеч. Колоната се извисява над тълпата поради размера си и се вижда отдалеч. Рекламният стълб може да бъде издигнат с въздушна помпа. Състои се от рекламна колона, върху която е поставен принтирания калъф.

Чрез отпечатване на калъфа вместо надуваемата колона, рекламните съобщения могат лесно да се сменят. Можете да използвате калъфи с различен печат за един и същ рекламен носител и по този начин да го използвате по много различни начини. Искате надуваем рекламен носител, който можете да използвате гъвкаво? Надуваемият рекламен стълб Ви придружава от място на място като универсален рекламен носител.

Надуваемата арка "Air Goal" се използва предимно на спортни събития. Арката често се простира над състезателната писта, например, за да предизвика интерес. Благодарение на размера си, този артикул бързо се забелязва и се радва на внимание.

Рекламата може да бъде поставена върху голяма площ от надуваемата арка. Благодарение на височината на арката и широкоплощния печат можете да достигнете до заинтересовани страни в голям радиус. Доставката на арката включва компресор и крепежни елементи.

Надуваеми рекламни носители с индивидуален печат

Направете Вашата реклама забележима, като я поставите върху надуваем рекламен носител. Оборудвайте фигурата по Ваш избор с ексклузивен принт, за да постигнете възможно най-добър рекламен успех.

Вашата реклама ще бъде отлично възпроизведена.

Надуваемите рекламни носители се радват на голяма популярност. Оборудвайте се с истински привличащ вниманието актив за следващия търговски панаир, промоционално или спортно събитие.

Затвори менюто
Нагоре