Внимание!

Текущият ви браузър не се поддържа. Извиняваме се за неудобството.


Снап рамките са идеално решение за дисплеи на Вашите плакати, постери и рекламни материали. Класическата, защипваща се снап рамка, изработена от алуминий, е сред нашите най-търсени продукти. Снап рамкaта се използва бързо и вложката е лесно заменяема. Тук ще откриете най-често срещаните стандартни размери A5-А1. Ако имате нужда от специален размер, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Повече информация »

Затвори
Прилагане на филтър

Снап рамки за перфектна презентация на Вашите плакати


Презентирайте Вашите плакати и рекламни постери в една от нашите алуминиеви снап рамки, налични в много стандартни размери като A4, A3, A2, A1 и A0. Всички снап рамки могат да се използват в хоризонтална или вертикална ориентация. Снап рамки в размери различни от стандартните могат да бъдат изработени в нашата фабрика - моля, свържете се с нас, за да Ви предложим индивидуално решение.

 

Нашата гама от снап рамки включва както рамки за използване на закрито, така и рамки, подходящи за използване на открито, така че имате всякакви възможности да представите своите рекламни плакати.

 

Разгледайте нашия асортимент и поръчайте новите си снап рамки сигурно онлайн или се свържете с нашия екип и ние с удоволствие ще Ви помогнем.

Затвори менюто

Към продуктите
Нагоре