Кошниците за пазаруване и количките са един от най-важните елементи от оборудването за магазина. В крайна сметка, те правят покупката по-лесна, а транспортирането на стоките става безпроблемно.

В тази категория може да откриете богат избот от кошници за магазини.

Затвори
Филтриране и сортиране

Ние имаме идеалната пазарска кошница за Вас

Тъй като всеки клиент има индивидуални нужди, ние предлагаме голямо разнообразие от висококачествени кошници за пазаруване. Независимо дали са произведени от пластмаса или метал, с 1 или 2 дръжки, с колелца, с голям или малък обем - ние гарантираме, че имаме подходящата кошница за Вас.

Кошниците за пазаруване имат редица предимства. Те могат да се подреждат една в друга, а с нашата количка за кошници ще може да ги транспортирате и съхранявате лесно като спестите място в магазина. Можете също така да осигурите на клиентите си избор от кошници с дръжки и кошници на колелца за оптимален комфорт. Така всеки ще може да избере дали да носи кошницата в ръка или да я приплъзва между рафтовете.

Както повечето от нашите продукти, пазарските кошници също могат да бъдат персонализирани и се предлагат в широка гама от цветове. Допълнително могат да бъдат персонализирани и с име на фирма или фирмено лого.

Ако имате въпроси относно наличните за Вас опции, моля, не се колебайте да се свържете с нашия опитен екип тук.

Затвори менюто
Нагоре