Асортиментът ни от промо кошове е подходящ за излагане на стока на поромоция и специални оферти. Телените кошове могат да се позиционират навсякъде в магазина, така че да презентират стоки, които клиентите Ви няма да искат да пропуснат. 

Затвори
Филтриране и сортиране

Метални кошове в точката на продажба

Перфектната гама от търговско оборудване се среща рядко и малко магазини наистина я притежават. Когато ние в Renzel мислим в тази посока, си представяме нещата отвън навътре. Първо виждаме добрата външна реклама, после влизаме в магазина и разглеждаме добре оформеният рафт, осветлението, рафтовите раздели, стокови избутвачи. Поглеждаме и към промоциите. Вижда се, че много бизнеси правят услия да се отличат от конкуренцията си, използвайки уоблери, шелфтокъри и регал стопери. По-нататък, достигайки втората точка на продажба, извън рафтовете, обикновено заварваме едно неизползвано пространство. И тук идват на помощ металните кошове за стоки.

Металните кошове се позиционират обикновено между стелажите, по покрайнините на магазина или преди касовата зона. Те могат да бъдат носители на реклама, да се отличат с високо повдигнат знак "ПРОМОЦИЯ" , или "СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА" и най-важното: предлагат на клиента изключително лесен достъп до стоката. Просто се протяга и тя вече е в неговата пазарска количка. Това означава, че те стимулират импулса за покупка точно в точката на продажба (POS).

 

Ако не намирате това, което търсите, влезте в контакт с нас! Нашите опитни представители ще се радват да Ви помогнат!

Затвори менюто
Нагоре