Modefachhandel_und_Bekleidung

Оборудване за магазини за дрехи и мода,


което стимулира продажбите

Ценови етикети и излагане на стоките

Открийте нашата богата продуктова гама. Използвайки системата „EasyCubes“ вие ще можете да разработите вашите индивидуални рекламни платформи за броени секунди. Проявете гъвкавост и адаптирайте вашата реклама към конкретните условия. Витринните манекени от серията „Magic“ подчертават стила на облеклото, а използваният, за направата им, дървен материал, хром или златисто покритие кара манекените да е отличат и подобряват общото впечатление от изложената дреха. Електронните ценови етикети на „troniTAG“ придават гъвкавост на продажбения процес и на контрола. Просто планирайте движението на цените във времето и те ще се променят автоматично в желания момент.

Рекламирайте и информирайте

Оборудване на магазини и касова зона

Вашият партньор за стимулиране на продажбите

Ние сме вашия надежден партньор за стимулиране на продажбите и оборудване за модните магазини. Като производител ние можем да персонализираме и адаптираме много от нашите продукти към вашите конкретни изисквания.

Качество, произведено в Германия

По-голямата част от нашите продукти са произведени в Германия

Висококачествени материали

Прилагаме строг качествен контрол

Ползваме иновационни технологии

Използваме най-новите машини и доказани техники

Нашите успехи

В продължение на повече от 30 години ние сме вашият надежден партньор за популяризиране на продажбите в търговските обекти: по целия свят и специално за вас.

35 Години

26 Страни

885 Служители

> 19.000 Продуктa

Необходима ли Ви е лична консултация?

Задаване на въпрос »
Затвори менюто
Нагоре