Представяме Ви нашата гама от стабилни алуминиеви ферми "Naxpro", които служат за изграждане на изложбени щандове, надстройки, банерни конструкции, сцени и сценично осветление. Фермите са подходящи както за стационарни инсталации, така и за мобилни конструкции. Тук ще намерите нашия голям асортимент, който можете да поръчате сигурно онлайн или да се свържете с нас за съвет.
Затвори
Филтриране и сортиране

Naxpro-Truss - специална ферма за изграждане на магазини и изложбени щандове

Naxpro-Truss е ферменната система за взискателни и индивидуални конструкции и надстройки. Профилите се използват главно за организиране на осветлението и технологиите по време на различни събития. Системата е отличен избор не само за изграждането на търговски панаири, но може да се използва и при обзавеждането на магазини и за дизайн на витрини.

Алуминиевите ферми се отличават с удобната си конструкция. Те издържат на много големи натоварвания и същевременно са леки. Гъвкавостта им ги прави отличен избор в най-различни области.

Алуминиевите ферми от Naxpro-Truss се предлагат с различни диаметри и якост. Фермите са стабилни и предлагат много опции за монтаж на рекламни носители и осветление. С тези ферми могат да бъдат конструирани декоративни изложбени щандове и атрактивни елементи за монтиране на магазини.

С помощта на коничните връзки профилите могат да бъдат свързани помежду си. За целта конусът се натиска в края на фермата и за фиксирането му се използват щифтове и пружини. Така наречените конусни гнезда са включени в обхвата на доставката. Коничните конектори се предлагат и като аксесоари.

Свързването на отделните ферми става лесно с включените крепежни елементи. Всичко, от което се нуждаете за конструкцията, е лек алуминиев чук. Специални конструкции също могат да бъдат бързо реализирани. Освен богат избор, ние предлагаме и професионални съвети.

Възможни области на приложение на фермата:

✓ Техника за събития
✓ Магазини
✓ Конструкции за изложения
✓ Дизайн на витрини
✓ Изграждане на сцени за концерти и театри
✓ Рекламна техника
✓ Осветителна техника

Леки и здрави триъгълни ферми: Naxpro-Truss

Naxpro-Truss фермите са много здрави, изработени от алуминий, и се предлагат в различни версии. Те са подходящи както за фиксирани инсталации, така и за мобилни конструкции. Това включва, наред с други неща, надстройки в обзавеждане на магазини, изложбени щандове, банерни конструкции или театрални и концертни сцени.

Триъгълните ферми са особено популярни в областта на рекламата и събитийната техника. В нашия онлайн магазин ще намерите различни версии на такива профили:

Вариантът "Naxpro-Truss" FD 23 е триъгълна ферма. Въпреки малкия си диаметър от 35 мм, фермите се използват професионално за събития, търговски изложения и конструкции в магазини.

Търсите ли поддържащи елементи за осветителна техника, за тежки рекламни носители или големи екрани? В такива случаи серията Naxpro-Truss FD 33 е добро решение.

И двата профила имат дебелина на материала 2 мм. Триъгълните ферми FD 23 и FD 33 се различават по диаметъра на тръбата. Възможен е по-широк обхват при използване на фермите FD 33.

Единични ферми

За единичните ферми имате избор между серията FD 21 или FD 31. Профилите могат да бъдат с дължини от 50 до 2000 мм и се свързват с помощта на конични съединения. Компонентите на единичната ферма могат да се комбинират с други ферми. 

Декоративните конструкции, скоби за дисплеи, рамки или парапети се проектират с единични ферми. Възползвайте се от лесното боравене с алуминиевите ферми, за да реализирате идеите си бързо и висококачествено!

Едноредови ферми за събитийна техника

В допълнение към популярните триъгълни ферми, можете да изберете и едноредова ферма от Naxpro-Truss. Тук имате избор между серията FD 22 и FD 32 спрямо изискванията на Вашата област на приложение.

Едноредовите профили имат обща ширина 220 или 290 мм, в зависимост от серията. С помощта на полускоби или двойни скоби, прожекторите могат лесно да бъдат прикрепени към едноредовите ферми.

Четириъгълните ферми като носеща конструкция

Фермите Naxpro-Truss FD 24 и FD 34 с четириъгълен профил са идеални като носеща система. Благодарение на четирите опорни точки тези алуминиеви ферми имат висока степен на стабилност. Те предлагат безброй възможности по отношение на концепцията и конструкцията.

В нашия асортимент ще намерите подови основи, кръстове, Т-образни елементи и ъгли. С тези компоненти конструкцията на щанда, обзавеждането за магазина и всякакви други конструкции могат да бъдат индивидуално проектирани. Открийте правилните аксесоари в нашия магазин!

Ферми Naxpro-Truss: безопасни и здрави

Научете повече за всички възможности, които Naxpro-Truss предлага в нашия асортимент. От декоративни опори за осветителна техника до тежкотоварни конструкции за по-взискателни ситуации.

Фермите Naxpro-Truss Ви подпомагат при безопасното и здраво изграждане на различни конструкции и надстройки. Открийте подходящата ферма в нашата онлайн гама. Изберете между единична, едноредова или триъгълна ферма. Големият избор от аксесоари Ви помага да се адаптирате към съответното местоположение и изисквания.

Различните компоненти на фермата осигуряват стабилна връзка между изложбените щандове, банерните рамки, рекламните билбордове и много други. Вашата безопасна ферма за широка гама от изисквания. Открийте подходящите ферми и аксесоари на Naxpro-Truss още сега!
Затвори менюто
Нагоре