Системата EasyCubes

Konfigurator_EasyCubes_BG_2021
EasyCubes се състои от само 3 основни елемента - възможностите за представяне на Вашата стока обаче са безкрайни. Патентованата и модулна сглобяема система може лесно да бъде разширена и променена. Бързо и без усилия може да се създаде уникален индивидуален дисплей без използване на каквито и да било инструменти.
Затвори
Филтриране и сортиране

Безкрайни възможности за представяне на продукти

EasyCubes е подходящ за дългосрочно обзавеждане на магазини, както и за временни презентационни дисплеи за изложби и събития. С EasyCubes можете да оборудвате кскто малки повърхности от 40 х 40 см, така и големи площи като изложбени щандове или витрини. EasyCubes е полезна алтернатива на статичните дисплеи, тъй като кубовете могат лесно да бъдат преподредени, за да се адаптира представянето на Вашите стоки по отношение на околната среда и вида им.
 

Покритие с индивидуален дизайн

За максимално индивидуализиране покривните капаци “Cover” могат да бъдат отпечатани с Ваш дизайн. Цифровият печат позволява да се отпечатат висококачествено дори изображения със съвсем фини детайли.
 

Модулна система с индивидуален дизайн

Трите основни елемента
Kategoriebanner_Product_Presentation_System_EasyCubes

Лесен монтаж без инструменти

Oсновите се съединяват една към друга с вградените свързващи елементи. Върху тях може да използвате директно покривния капак “Cover” или да подредите кубчетата “Cubes”. 

Ние Ви подкрепяме в дизайна

Не сте сигурни кои компоненти Ви трябват за Вашия дизайн или не може да си представите цялата картина при планирането? С нашия конфигуратор вече имате възможност ясно да проектирате и планирате представянето на продукта си с EasyCubes. Подредете всички налични елементи на EasyCubes както желаете. Също така ще се радваме да Ви помогнем лично при планирането на системата за представяне на стоки - свържете се с нас!
EasyCubes_concept
DSC_0126
DSC_0127
DSC_0137
5
За най-голяма персонализация покривните капаци “Cover” могат да се отпечатат с Ваш дизайн. Цифровият печат позволява отпечатването дори на предизвикателни мотиви с най-високо качество. Индивидуални решения за вдъхновение ще намерите в нашата галерия.
Затвори менюто
Нагоре