Затвори
Филтриране и сортиране

Мобилни LED промо щандове за търговски панаири


Мобилността и лесното боравене са особено важни при малките и средно големи изложбени щандове. Неусложненият и бърз монтаж и демонтаж спестяват време. Това означава, че можете да посетите няколко търговски панаира с подобно или същото оборудване. Като компания можете да се представите на много различни мероприятия.

Промо щандовете в нашия онлайн магазин са олицетворение на гъвкавост и мобилност. Те могат да се монтират за много кратко време и бързо да се прибират отново, за да спестят място. След търговското изложение или събитие щандът може да се съхранява във включената чанта, която гарантира и удобно транспортиране.
Изложбените щандове се разпъват с помощта на плъгин система, поп-ъп технология или плъзгаща се система. Дигитално отпечатаният банер се прикрепя лесно, най-често в предвиден канал по периферията на рамката. Перфектно и равномерно осветяване на банера се осъществява чрез добре позиционирани LED модули. LED осветлението осигурява атрактивна презентация, която привлича вниманието на посетителите отдалеч.

Промо щандовете със светодиоди правят външния вид на рекламния банер перфектен. На плота могат да бъдат поставени продукти, брошури или мостри, с които да представите Вашата компания. В сравнение с конвенционалните промо маси, LED щандовете привличат допълнително вниманието на минувачи, клиенти и бизнес партньори.

На всеки търговски панаир посетителите се сблъскват с много реклами. Като изложител е важно да се откроите от тълпата и да се представите по възможно най-добрия начин. Осветените промо щандове служат за постигане на тази цел. Качествените продукти и ефективното разположение на щанда могат да помогнат за привличането на посетители.
Kederrahmen der LED Messetheke
Осветените стени допълват оптимално привличащите вниманието LED промо щандове. Съгласувайки банерите и конструкцията на щанда, Вие ще получите еднородно и привлекателно изображение. По този начин не само се обръщате към посетителите на панаира, но и ги каните да се задържат на Вашия щанд.
 

Атрактивни и привличащи вниманието към изложбения щанд


Мобилните промо маси обикновено са в центъра на изложбения щанд. Те са не само централна част от оборудването за панаира, но и мястото, където се развива действието. Дискусии и консултации се провеждат именно на промо щанда. Той предлага идеалното място за консултиране на клиенти и заинтересовани страни.

С оптимална височина, осветеният щанд може да се използва като рафт за демонстрация на продукти, зона за консултации или презентация. На плота могат да се поставят различни дисплеи за флаери и брошури.

Останалите листовки, подаръци и промоционални артикули могат лесно да бъдат прибрани на рафта отзад. В зависимост от избрания модел, промо щандовете разполагат с отворени рафтове или заключващи се места за съхранение. Заключващият се вариант позволява сигурно съхранение и през нощта.

В нашия онлайн магазин ще намерите множество продукти, които се различават по отношение на конструкция, място за съхранение и дизайн. Различните промо маси могат да бъдат поставени навсякъде на изложбения щанд. Единственото изискване е да има ел. захранване. Поставете бързо, вкарайте банера и се насладете на безрамковата визия.

Освен класически промо щандове, при нас се предлагат и рекламни. Оборудвани с LED модули, те привличат допълнително внимание не само на търговските панаири. Използват се още в универсални магазини, в пешеходни зони или на събития. Предлагат се и с хедър табела, така че да се виждат отдалеч.

Класическите промо щандове се предлагат в различни форми - кръгли и квадратни. Обикновено имат височина от около 1000 мм. Тази оптимална височина предлага удобна обстановка за разговор.

Възползвайте се от нашия дългогодишен опит в изграждането на панаири и оборудване за изложения. Нашата вътрешна печатница може да осигури висококачествени банери за Вашия промо щанд, които да съответстват на продуктите. Банерите са осветени с мощни светодиоди и гарантират висококачествено представяне на изложението.

Изберете сега LED щанд и се убедете сами в предимствата на подсветката. Привлечете вниманието към себе си отдалеч!
Затвори менюто
Нагоре