Мобилните щандове с индивидуален печат се използват на изложения и събития. Те са лесни за транспортиране и се предлагат и с LED осветление. Открийте нашите LED щандове и мобилни промо маси за търговски панаири, за представяне на брошури и рекламни подаръци. Панаирните щандове по желание могат да бъдат отпечатани директно с Вашия мотив.
Затвори
Филтриране и сортиране

Мобилни щандове за търговски панаири и събития

Щандовете са популярни компоненти на магазини, рецепции, хотели, ресторанти или пунктове за обслужване. На удобна височина те предлагат място за взаимодействие на клиенти и служители. Използват се за съвети, обмен на стоки или разпространение на информационни материали. Поради централното си местоположение гишетата често са първата точка за контакт за заявки, предложения или въпроси.

Промо щандовете приканват клиентите да се спрат на Вашия щанд и улесняват комуникацията. Те премахват първоначалната бариера за контакт и често се използват на търговски панаири.

Това е мястото, където изложбените щандове с включен печат изпъкват. Те служат като маса за консултация или информационен пункт в малки и големи зали. Щандовете се транспортират лесно, тъй като са оборудвани с чанта за носене. Сглобяването им също не е сложно.

Лесният монтаж и компактният транспорт правят мобилната употреба толкова привлекателна. В сравнение с класическите рецепционни гишета, панаирните щандове могат да бъдат сгънати или разглобени. Това спестява важно място за съхранение в микробуса. Изложбените щандове с плот се побират и в колата.

Щандове за търговски панаири с LED осветление

В нашия онлайн асортимент ще намерите кръгли щандове, промо щандове с алуминиева основна рамка или LED подсветка. Осветените изложбени щандове се използват за специална видимост на търговски панаири или събития. Осветените панаирните щандове в нашата гама са с LED технология. При тях отпечатаният банер е видимо поставен в центъра на вниманието чрез LED подсветка.

Светлинните модули осветяват висококачествено съответния рекламен банер. Модерната LED технология осигурява равномерно осветяване на мотивите, а това гарантира, че рекламата Ви остава идеално видима дори в слабо осветени помещения. Изберете панаирен щанд с LED осветление, за да се възползвате от повече внимание от потенциални клиенти.

Индивидуално отпечатани изложбени щандове

Освен практическите предимства, щандът функционира като атрактивен рекламен дисплей и привлича вниманието на търговския панаир. Повърхността му може да бъде индивидуално проектирана според Вашите желания. По този начин Вашето лого, графични мотиви или продукти могат да намерят място на щанда.

В зависимост от щанда се предлагат различни размери на повърхността за печат. Кръглите и овални щандове предлагат най-голяма рекламна площ. Стандартно тук отпечатаният мотив не се прекъсва от профили и рекламата изглежда непрекъсната. Използвайте рекламната площ, за да пренесете темата на Вашата презентация върху щанда.

Синхронизираният вид на промо щанда с цялата концепция на представянето Ви гарантира професионален имидж. Така рекламата ще направи добро впечатление и ще остане за по-дълго в съзнанието на посетителите. Изберете едноцветен печат с Вашето лого или отпечатайте желания мотив върху цялата повърхност.
Кръгъл панаирен щанд с отпечатано лого

Кръгли и овални щандове

Кръглите плотове предлагат рекламна площ, която се простира върху почти цялата повърхност. Отгоре имат кръгъл плот за раздаване на брошури или комуникация с потенциални клиенти.

Поради кръглата форма и печата по цялата повърхност, щандовете трябва да бъдат разположени централно. Това ги прави лесно видими и достъпни от всички страни. Рафтовете вътре осигуряват място за съхранение. Така Вашите листовки, рекламни подаръци или брошури могат да бъдат намерени директно в щанда на търговския панаир.

Кръглите щандове са популярни на търговските панаири. Те са сгъваеми и могат бързо да се сглобят и оборудват с банери. Лесният монтаж спестява ценно време при подреждането на панаирния щанд. Можете да привлечете посетители на търговския панаир към Вашия щанд с атрактивен печат или други идеи за изложбен щанд.

Открийте предимствата на кръглите и овални щандове за Вашата презентация. Създайте атрактивни рекламни мотиви чрез графични монтажи или редизайн на лога и икони. Те ще намерят място на щанда или на по-високите кръгли колони. Изберете кръглите дисплеи с височина от 900 мм до 2200 мм.
 

Професионално оборудване за търговски панаири от ВКФ Ренцел

Оборудването за изложения е решаващ фактор за техния успех. С висококачествени дисплеи можете да повлияете положително на успешното си представяне. С привличащи вниманието акценти, атрактивна програма или кътове за отдих със сигурност ще се харесате на посетителите на търговския панаир.

С нашите изложбени щандове предлагате на посетителите централна точка за контакт за техните въпроси. Спечелете точки с приятелско отношение и добро обслужване. Използвайте различните панаирни щандове от нашата гама.

За целта предлагаме отпечатани панаирни щандове с мотив, който да подхожда на Вашето представяне. Можете също така да поръчате LED щандове със съответстващи LED стени от нас.

В допълнение към промо щандовете, ние предлагаме много други продукти за успешен търговски панаир. Предоставяме цялостен пакет, независимо дали става дума за кариерно изложение, търговско изложение или голямо събитие. Ние сме точното място за оборудване за търговски изложения и събития.
Затвори менюто
Нагоре