Мобилните изложбени щандове са особено подходящи за мобилна употреба на търговски панаири или събития. Сгъваемите поп-ъп промо маси са компактни и лесни за транспортиране. Индивидуално отпечатани, те служат и като декорация, която привлича вниманието към Вашия щанд на търговския панаир. Тук ще откриете подходящия поп-ъп щанд с включена транспортна чанта.
Затвори
Филтриране и сортиране

Мобилни промо щандове за следващото Ви изложение

Размерът на промо масите играе решаваща роля при транспортирането и съхранението на изложбено оборудване. Целта тук е да се спести ценно пространство при съхранение и транспорт. Можете да постигнете това с компактните сгъваеми изложбени щандове. Поп-ъп щандовете са особено подходящи за мобилна употреба.

Мобилните промо маси позволяват компактен транспорт в кола, микробус или камион. В зависимост от превозното средство има достатъчно място за други елементи от изложбеното оборудване. За да оптимизирате максимално мобилната употреба на търговски панаири, изберете поп-ъп дисплеи. По този начин ще можете да пренесете оборудването си със собствен автомобил.

Сгъваемите изложбени щандове са подходящи за използване на кариерни изложения, търговски панаири и рекламни събития. Те могат да се използват и като промо маси за промоции. Снабдени с отпечатани банери, щандовете рекламират атрактивно Вашата компания.

Транспортен куфар с плот - Транспорт и рекламна среда в едно

Транспортните куфари с плот са специална част от оборудването за мобилни изложбени щандове. Използват се предимно за транспортиране на поп-ъп дисплеи. Веднага след изваждане на дисплея, куфарът се трансформира в промо маса с плот. По този начин тези куфари служат не само като транспортни средства, но и като отпечатани промо маси на Вашия щанд.

Поп-ъп и и сгъваеми изложбени щандове

Както поп-ъп щандовете, така и сгъваемите промо маси са не само лесни за транспортиране, но и лесни за поставяне. Благодарение на своите решетъчни или сгъваеми конструкции те се разпъват само в няколко стъпки. Това позволява бързо сглобяване, дори и в деня на самото изложение.

В допълнение, лесният монтаж гарантира, че не само специалисти или опитни служители могат да монтират щанда. Системата може да се сглоби дори от неопитен човек. Нашите инструкции за сглобяване и видеоклипове са на разположение, за да помогнат при всякакви въпроси. Поп-ъп дисплеите се отличават с лесно боравене.
Foldable exhibition counter without print

Алуминиев сгъваем щанд


Pop Up counter Fabric with cover plate

Поп-ъп щанд


Поп-ъп дисплеите са сгъваеми промо маси с ножична конструкция.

Те могат да се сгънат компактно и да се разглобят отново. Решетката се състои от алуминиева рамка, на която дисплеите дължат ниското си тегло. Поставете рафтовете в решетката, за да създадете място за съхранение. Дървеният плот осигурява висококачествен външен вид.

Използвайте тази повърхност, за да показвате брошури или промоционални артикули на търговския панаир или в точката на продажба. Банерът с печат по Ваш избор служи като рекламно пространство за нови продукти, услуги или информация за компанията. Монтажът се осъществява без инструменти, а когато не е в употреба, поп-ъп дисплеят може да се съхранява в чанта или куфар.

Брандиране и печат

Изложбените щандове са централен компонент от панаирното оборудване и се забелязват от голям брой посетители в деня на събитието. С атрактивен печат можете да привлечете посетители не само на щанда. Рекламната площ на дисплея може да бъде отпечатана самостоятелно или оборудвана с банери.

На плота или банера могат да се поставят фотомотиви, Вашето лого или продукти. Използвайте пространството, за да увеличите разпознаваемостта на Вашата марка или да привлечете вниманието към нови продукти. Пространството може да се използва за различни събития в зависимост от рекламната цел.

Популяризирайте новата си продуктова линия, изработена от рециклиран материал. Съобщете присъждането на известна награда на нови клиенти. Поставете предимствата на Вашия продукт в светлината на прожекторите. Отпечатвайки Вашето лого, Вие осигурявате разпознаваемост на марката и я оставяте да говори сама за себе си.

Съгласувайте печата с този на щанда, за да увеличите рекламния ефект. Използвайте участието си на следващия търговски панаир, за да предизвикате интерес към новия си продукт. На гишето можете да раздадете листовки в същия дизайн, които описват подробно предимствата на продукта.
 

Примери за интегриране на мобилни промо маси в изложбения щанд

Включена транспортна чанта за мобилна употреба

Без значение къде използвате сгъваемите изложбени щандове, можете да се възползвате от предимствата на лесния транспорт и монтаж без инструменти. Това пести време, място за съхранение и усилия при монтаж и на път. Благодарение на лесното боравене, изложбените щандове с транспортна чанта се използват в различни области. Сменяемите рекламни банери благоприятстват дългосрочната употреба на търговски панаири и събития.

Благодарение на мобилната си употреба поп-ъп щандът може да се носи навсякъде и се поставя бързо в точката на продажба. Подходящ е за бърза употреба при специални промоции, бизнес фестивали или местни събития. В зависимост от събитието, можете да смените банера или да използвате един и същ многократно.

Изберете промо щанд, за да посрещате посетители със стил и да предоставите точка за контакт и въпроси. Открийте подходящия изложбен щанд за следващото си събитие сега. Доставяме мобилни панаирни щандове с или без печат, в зависимост от Вашите изисквания. Ще се радваме да Ви помогнем при избора или създаването на данните за печат.
Затвори менюто
Нагоре