Търсите мобилни промо маси за промоции, търговски изложения, панаири, събития или разпродажби? Или организирате рекламна кампания в пешеходна зона или търговски център? Промо масите в различни дизайни ще Ви помогнат да завържете разговор с минувачи, посетители и други заинтересовани страни. Те са централната точка на контакт между Вас и Вашите гости: тук можете да обменяте идеи и информация. Освен това промо масите предлагат достатъчно място за показване и размяна на информационен материал.
Затвори
Филтриране и сортиране

Промо масите са ефективно рекламно пространство и място за срещи

Открийте разнообразния избор на маси за промоции в нашия онлайн магазин и намерете перфектния щанд за Вашите цели. Ще забележите, че предлаганите тук промо маси се различават по размер, форма, дължина, дизайн и други детайли. В допълнение към квадратните и правоъгълните щандове, разбира се, има и изложбени плотове с овална форма. В широката ни гама има още дисплеи и дегустационни маси с бар плотове, работни плотове и защитни прегради, със здрави устойчиви на удар корпуси - най-добре е да се убедите сами кой модел е идеален за Вашата област на приложение.
 

Промо маси - леки, лесни за сглобяване и транспорт!

Независимо кой вид промо щанд ще изберете, всички модели, предлагани тук, имат едно общо нещо - те се сглобяват бързо, без необходимост от специални умения или инструменти. Например, масата за дегустации "Window" с бар плот, освен леката си плъгин конструкция, се характеризира с разнообразния набор от приложения. Независимо дали на панаири, приеми, търговски изложения, промоционални събития или дегустации на храни: тази промо маса е идеална за Вашата презентация. С приставка за бар плот и по желание с хедър табела можете да бъдете сигурни, че ще привлечете вниманието на посетителите. 
А ако търсите промоционален сгъваем щанд, който за нула време може да бъде преобразуван от куфар в просторна рецепция, разгледайте модела “Expo Case”! Просторният транспортен куфар може да се превърне в модерен и стабилен изложбен плот само с няколко прости движения. С леко овална форма, той е елегантен и много функционален, привличащ вниманието на Вашите клиенти.
 

Промо масите като допълнителен рекламен носител

Изберете своята промо маса, която отговаря идеално на Вашите изисквания. Изложбеният щанд, съобразен с Вашите нужди, разбира се трябва да бъде не само място за срещи, а и привличащ вниманието актив. Индивидуалният брандинг, т.е. незадължителният печат с Вашето лого, слоган, фирмено изображение или реклама, може да бъде реализиран от нас - повечето от нашите продукти могат да бъдат отпечатани индивидуално по поръчка. Независимо дали е индивидуален печат, специална форма или осветление, ние предлагаме голямо разнообразие от продукти и варианти на промо масите в нашия онлайн магазин.
Затвори менюто
Нагоре