Промо щандовете от алуминиеви профили са идеални за мобилна употреба. Изложбените щандове служат като първа точка за контакт с посетителите на търговски панаири и събития. Те съчетават характеристиките на гишета и атрактивна рекламна площ. Открийте нашите промо щандове от алуминиеви профили с включен печат.
Затвори
Филтриране и сортиране

Мобилни промо щандове с рекламен печат

Мобилните промо щандове играят важна роля за Вашето професионално представяне на различни събития. Също както класическите изложбени щандове, те могат да се използват на кариерни панаири, търговски панаири или продуктови презентации. Използват се и на приеми, събития или лекции. Лесното сглобяване прави мобилните промо щандове толкова популярни. 

Изложбените щандове се характеризират с лесен монтаж и компактен транспорт. Лесно се транспортират в автомобил и могат да се монтират от непрофесионалисти. Това позволява многократно използване за представяне на Вашите продукти и услуги. Висококачественият промо щанд създава добро впечатление за Вашата компания у посетителите.

С подходящ рекламен печат ще бъдете запомнени от клиенти и посетители. Щандовете се състоят от алуминиева рамка и панели за печат. Те могат да се използват за рекламни цели или красиви графики. Поставете привлекателни рекламни послания на щанда, за да привлечете вниманието на потенциални клиенти.

Сменяемите панели правят щанда идеален за многократна употреба. Рекламирайте постоянно със същия мотив или оборудвайте щанда с нов печат за следващото изложение.

лесен транспорт

с кола в транспортна чанта

висококачествени материали

здрав щанд, може да се използва многократно

атрактивен печат

печат отпред и отстрани

Изложбени щандове от алуминиеви профили

Производството от алуминиеви профили улеснява мобилната употреба на изложбени щандове. Лекият метал осигурява стабилна конструкция. За тази цел се използват алуминиеви кръгли тръби, квадратни тръби или конструктивни профили. Върху алуминиевата основна рамка може да се постави плот.

Може да изберете между обикновени плотове в бяло, черно или сребристо. Нашите алуминиеви панаирни щандове се предлагат и с плотове в естествен вид на бук. Благодарение на големия избор, промо щандът може да бъде идеално адаптиран към Вашите нужди.

Рекламирайте с плот от естествена дървесина и рекламен печат в зелено. По този начин създавате устойчив и екологичен имидж. Или изберете плот в сребристо и футуристични рекламни мотиви, за да се представите като иновативни и ориентирани към бъдещето. Ние предлагаме правилния панаирен щанд за безупречния имидж на Вашата компания.

Идеални за изложения, събития и рекламни кампании

В нашата гама ще намерите кръгли, правоъгълни и шестоъгълни изложбени щандове. Чрез печат отпред и отстрани, щандът служи и като рекламен дисплей. Атрактивният дизайн насочва вниманието към щанда и привлича посетители. Централно разположен, щандът служи като първа точка за контакт на търговски панаири, събития и кампании.

Площта на щанда може да се използва за излагане на информация или продукти, както и за консултация. По правило служителите, които са на разположение да отговарят на въпроси са разположени на гишетата. Те действат като представители на Вашата компания и служат като първа точка за контакт.

Промо щандовете улесняват комуникацията и съветването на клиентите. Можете да използвате плота за консултации, за приемане или представяне на продукти. Вътре в щанда персоналът може да съхранява материали като листовки или рекламни артикули.

Изложбеният щанд с печат ефективно привлича вниманието на търговски панаири. Щандовете могат да се използват и като информационни гишета, презентационни маси или катедри. Открийте подходящия щанд от алуминиеви профили за Вашата област на приложение.
 

Изложбен щанд с плот и рекламна площ

Нашите изложбени щандове се предлагат в различни форми. Изберете между кръгли, правоъгълни, шестоъгълни щандове или такива с изпъкнала форма. В зависимост от модела щандовете предлагат различен плот и рекламна площ. Може да изберете между ъглови щандове, геометрични или такива с извивка.

В зависимост от модела е възможно щандът да се оборудва и с хедър. Хедърът може да увеличи видимостта на търговски панаири и събития. Благодарение на нашата собствена печатница можем да Ви предложим атрактивен печат на щандове със или без хедър. Изпратете ни Вашите спецификации за печат чрез нашата платформа за качване - предлагаме безплатна проверка на данните за печат.

Изберете един от нашите щандове с височина прибл. 1000 мм. Използвайте промо щандовете за мобилно представяне на Вашата компания. Транспортна чанта Ви придружава по време на лесното пренасяне на щандовете от едно място на друго. Ще се радваме да Ви помогнем да изберете правилния изложбен щанд за Вашите нужди.
Затвори менюто
Нагоре